Home > Sex-Relatii > Ce NU le place femeilor la primele intalniri

Ce NU le place femeilor la primele intalniri

Se spune ca prima impresie este cea mai importanta si pe buna dreptate, caci nu putem da timpul inapoi in cazul in care am dat-o in bara la primele intalniri. Femeile, dupa cum stim si noi insine, dar si barbatii, sunt fiinte greu de multumit si foarte pretentioase. Ce nu suporta femeile la primele intalniri? Cum ar trebui sa se comporte barbatul ideal? Daca v-am starnit interesul, haideti sa decoperim cele mai enervante obiceiuri ale barbatilor in cadrul primelor intalniri cu o femeie.

Minciunile si exagerarile

La prima intalnire cu totii vrem sa ne cream o imagine frumoasa in fata celui pe care dorim sa il cucerim, insa acest lucru nu ar trebui sa fie cladit pe minciuni. Femeile isi doresc mereu adevarul, iar un barbat care vrea doar sa ne invaluie in minciuni legate de starea financiara, amoroasa, despre propria familie sau despre job-ul sau, nu va fi niciodata pe placul nostru. Stiti cum e, mai bine un adevar urat decat o minciuna frumoasa!

Egoismul exagerat

La primele intalniri convorbirea ar trebui sa fie centrata pe cunoasterea ambilor parteneri. Atunci cand un barbat ne acapareaza discutand doar despre obiceiurile, aspiratiile, dorintele sau realizarile sale, ne simtim incomod. Un barbat ar trebui sa sustina egalitatea chiar si in conversatii si sa dea astfel dreptul femeilor sa discute si despre nevoile lor.

Dependenta de telefon si internet

Daca tot am iesit la o intalnire, sa ne comportam ca atare, nu? Sa stai pe Facebook sau Instagram fara intrerupere este de prost gust; la o intalnire trebuie sa socializezi cu persoana din fata ta. Un barbat care nu ne acorda atentia necesara la prima intalnire, e clar ca nu o va face pe parcursul relatiei, ma insel cumva?!

Prea conservator

Daca EL crede ca rolul femeii este sa creasca copiii si sa stea la cratita 7/7, fugi cat mai poti, draga mea! Un barbat incuiat la minte, care e pe stilul vechi si nu vrea sa evolueze, te va trage in jos. Daca partenerul din fata ta gandeste precum bunicii tai, mai bine ai renunta la ideea de a-ti face o relatie cu el si ai cauta in alta parte.

Prea libertin

La polul opus se afla un barbat mult prea extrovertit, cu o minte mult prea deschisa si idei prea indraznete pe care le dezvaluie fara jena. Daca la prima intalnire el discuta despre fanteziile sale sexuale fara perdea, ei bine… asta este cam nasol! Totul trebuie sa aiba o limita, iar conversatia trebuie totusi cladita pe respect si bun simt, nu ne putem dezvalui chiar de la prima intalnire cele mai ascunse idei din cele mai intunecate colturi ale mintii!

Fostele relatii

Fostele fac parte din trecut si tocmai de aceea trebuie date uitarii. In situatia in care EL aduce in discutie vreo fosta, este clar ca mintea inca ii fuge la ea si ca nu are ganduri serioase. Daca, si mai rau, te compara cu una dintre fostele iubiri, da biri cu fugitii cat mai ai ocazia! Este foarte neplacut sa pierzi timpul, energia si sentimentele cu cineva care nu este al tau in totalitate, iar tu nu meriti asa ceva!

Asadar, obiceiurile neplacute ale barbatilor sunt multe, insa am reusit sa realizam o scurta lista a acestora! Speram ca ti-au fost de ajutor si ca acum stii de ce trebuie sa te feresti si cum sa reactionezi daca nu esti tratata asa cum meriti.


Articole asemanatoare
4 moduri prin care cadourile ajuta la dezvoltarea relatiei tale
5 semne care te vor face sa realizezi daca esti intr-o relatie toxica sau nu
De ce nu ar trebui sa incepem o cearta cu partenerul?
Ce nu este recomandat sa faci atunci cand esti la inceputul unei relatii?

Comenteaza acest articol

Ce NU le place femeilor la primele intalniri

by Bianca Dragan   2 min
0