Tabu
LIFESTYLE

Ce nu stiati despre prezervativ

Prima menționare istorică a unui prezervativ datează din Egiptul Antic și era fabricat din pielea diverselor animale. Primul prezervativ care avea forma apropiată de cel modern este considerat a fi cel descoperit de anatomistul Gabriel Fallopius, în 1564.

În secolul al XVI-lea erau confecționate din fibre de in, în secolul al XVIII-lea erau preferate intestinele diverselor animale sau pielea de pește, iar în 1844, Charles Goodyear a brevetat primul prezervativ din cauciuc. Există mai mult de 100 de branduri pe piață și anual se vând 5 miliarde de bucăți, iar femeile cumpără 40-70% din toate prezervativele de pe piață.

Åži deși prezervativele se găsesc la orice colț de stradă, se pare că nu este o metodă contraceptivă prea folosită. În urma unui studiu realizat de Durex în 2003, chinezii au tendința cea mai mare de a face sex cu un parte- ner nou fără prezervativ (70%). Cehii sunt pe locul 2 cu 58% și pe locul trei, britanicii cu 34%. Francezii au mare grijă de siguranța actului sexual, doar 9% sunt gata să-și riște sănătatea.

ARTICOLE SIMILARE

Inca o poza care dovedeste relatia lui DORIAN POPA cu ALINA EREMIA! Exclusiv TABU!

realitatea

Cornelia Catanga, batuta intr-un restaurant din Bucuresti! A primit un scaun in cap

Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt

Andreea Damian

Cade, feerie glazurată de sărbători

realitatea

Orezul negru, cel mai sănătos aliment din lume

realitatea

MIHAELA TATU, adevarul despre BOALA EI şi despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE!

realitatea

Scrie un comentariu