Home > beauty > Ce NU trebuie sa faci intr-un Cat Eye make-up

Ce NU trebuie sa faci intr-un Cat Eye make-up

Toate ne dorim sa fim sexy, misterioase, sa dominam si, de ce nu, sa atragem privirile celor din jur dar mai ales sa surprindem persoana draga de langa noi. Machiajul Cat Eyes este cel care corespunde acestor nevoi, ne invaluie in mister, este sexy si patreaza simplitatea astfel incat sa obtinem un look elegant.

Cu siguranta ai vazut intr-unul dintre articolele anterioare cum sa il realizezi, se intampla insa ca multe dintre noi inca sa avem probleme cand il realizam. Am invitat-o pe Alina Brailescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA Make-Up Academy sa ne spuna cateva hint-uri despre ce Nu trebuie sa faci intr-un astfel de machiaj.

Nu aplica eyeliner-ul/creionul Kohl fara a pregati in avans pleoapa.

Spre deosebire de alte machiaje, pentru Cat Eyes chiar trebuie sa aplicam un strat generos de pudra pentru a absorbi sebumul de pe pleoapa, altfel risti sa arati ca un panda.

Nu incerca sa obtii linia machiajului dintr-o singura miscare.

Ea se obtine urmand mai multe etape: trasam o linie la baza genelor, apoi din coltul extern al ochiului spre spranceana trasam “codita”, pasul urmator este sa coboram spre linia trasata pe pleoapa si umplem golul dintre ele.

Nu realiza machiajul cu ochii inchisi.

Simetria liniilor o obtinem doar daca tinem ochii deschisi cand ne machiem, mai ales daca avem pleoapa cazuta. Tinand ochii inchisi nu vom observa asimetriile si nici daca liner-ul se va vedea.

Nu folosi un eyeliner sau creion care este deja uscat.  

Fiind deja uscat, aplicarea produsului este greoaie iar liniia nu va fi perfect definita. Cel mai bine pentru machiajul Cat Eyes este sa folosim un eyeliner cake, cremos, ce se usuca rapid pe pleoapa si este rezistent la transfer.

Nu lasa spatii neacoperite intre eyeliner si gene.

Daca avem astfel de spatii machiajul va fi  foarte inestetic, pentru a obtine un look perfect, dupa trasarea liniei apropie-te de oglinda pentru a observa daca sunt spatii neacoperite de tus. Abia apoi poti trece la rimelarea genelor sau colorarea buzelor.

Si poate cel mai important sfat este sa nu iti faci machiaj Cat Eyes daca esti pe fuga. Desi este simplu de realizat necesita timp si precizie. Alina Brailescu, a inclus acest machiaj la Modulul Avansati, pentru ca este un machiaj complex. Daca iti doresti sa iti dezvolti abilitatile in machiaj alaturi de ea te invitam pe www.abacademy.ro sa descoperi modulul care ti se potriveste.

Foto Cristian Dobre – www.cristiandobre.com

MUA Alina Brailescu – www.abacademy.ro

Model Adriana Ignat

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/tutorial-machiaj-chocolate-smokey-eyes/ 

http://www.tabu.ro/machiaj-de-vedeta-hollywood-glam-make-look/ 

http://www.tabu.ro/7-trucuri-pe-care-le-poti-face-cu-un-corector/

Articole asemanatoare
coafuri
Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?

Comenteaza acest articol

Ce NU trebuie sa faci intr-un Cat Eye make-up

by realitatea   1 min
0