Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Ce NU vor să audă bărbaţii în pat?

Dacă noi femeile ne întrebăm cum ne văd ei (dacă suntem prea grase, dacă avem sânii lăsaţi, dacă observă modelul cu săgeţele), ei sunt ocupaţi cu altele. Problemele noastre nu sunt luate în calcul de ei în timpul partidelor de sex. Aleluia, aş zice eu! Ce-ar fi să ştie el că eu mă gandesc că burta mea arată funny dintr-o parte? Cred că s-ar distra copios.

În plus, un bărbat are nevoie să audă altceva în pat. Discuţiile despre pata de pe ultima rochie pe care am cumparat-o, căţelul care trebuie dus la veterinar, vizita inoportună a soacrei de acum două zile sau orice altă discuţie “existenţială” de-a mea, chiar nu reprezintă vreun interes pentru el. Nici măcar o plăcere, pe cuvânt.

Oare vrea să audă cât de potent e? Adică, cum? “Tăuraşul meu, te descurci de minune, keep on doing … whatever you`re doing..”, sau “da, da, nu, da, da, nu”? Hm…eu nu fac de astea! Adică, mie clar nu mi-ar plăcea să-mi spună: ” Da, amazoano, aşa, călăreşte-mă, trage-mă de hăţuri”, neah..!

Orice ar vrea să audă în timpul partidelor de sex este încă o enigmă. Cert este că sunt câteva lucruri despre care n-ar trebui să-i vorbeşti în timp ce se derulează secvenţele de amor.

1. Discuţiile despre foşti. Nu-l interesează nici ce păr avea, nici cum îl vedeai de sus şi nici ce ştia să facă. De fapt, bărbaţii nu vor să audă decât sunetele pe care ei le provoacă.

2. Despre complexele pe care crezi că le ai. Crede-mă bărbatul ăla e între picioarele tale nu între obraji, chiar nu va vedea că ţi-a ieşit ţie un coş. În plus, niciunui bărbat nu-i plac femeile nesigure de sine. Lui îi plac femeie hotărâte, care ştiu ce vor şi care din când în când sunt suficient de îndrăzneţe încât să preia frâiele.

3. Frământările tale. Desigur, dacă te iubeşte, îţi dă sfaturi, te îndrumă, te dojeneşte dar nu şi-n timpul sexului. Adică, omul chiar nu vrea să audă că firma ta este în insolvenţă, că nu mai găseşti pantofiori roz pe care ai pus ochii acum o săptămâna sau că tipa care te  epila e plecată din ţară.

4. Reproşurile tale. Dacă vrei să-l scoţi din ale sale, îi poţi vorbi în timpul sexului de ce i-a dat like tipei de săptămâna trecută, de ce secretara are check in cu el pe profil la nu ştiu ce restaurant sau pur şi simplu cine îl sună cu secret.

5. Critici. Ar fi cazul să te abţii de la aşa ceva. Adică în loc să-i spui ” vezi că mai sus e peştera”, ai putea să-i spui “lasă-mă pe mine să încerc”. Clar, nimic nu-l face mai să se simtă mai prost decât dacă ar vedea că nu-şi face treaba cum trebuie.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Scandal urias: VIDEO cu o mare cantareata facand sex oral!

Ce este “pornografia feminista”?

Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

realitatea

Robert Pattison + Kristen Stewart = Sex incredibil!

realitatea

Descopera beneficiile sexului tantric!

realitatea

Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime

Andreea Damian

Scrie un comentariu