Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce nume a ales Prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu bebelușul regal

Printesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și soțul său, Jack Brooksbank, au ales numele pentru fiul lor. Micuțul se va numi August Philip Hawke Brooksbank, conform unui anunț făcut sâmbătă de Palatul Buckingham.

Cu această ocazie, micuțul a avut parte de o primă ședință foto. Fotografiile au ajuns în spațiu public, după ce nepoata reginei le-a postat pe contul ei de Instagram.

August, care este primul copil al celor doi, s-a născut pe 9 februarie. Este de asemenea primul nepot al prințului Andrew, duce de York, și al lui Sarah Ferguson, ducesă de York, și al nouălea strănepot al suveranei.

La fel ca Meghan Markle, prințesa Eugenie își va crește fiul fără titlu regal. Titlurile pot fi transmise doar de la moștenitorii bărbați, iar Brooksbank nu este un membru regal.

Prințesa Eugenie a explicat sâmbătă semnificația numelui lui August, scriind într-o postare de pe Instagram: „În weekendul zilei de naștere a bunicului său, gândindu-ne la bunicul nostru, îl prezentăm pe băiețelul nostru. El poartă numele străbunicului său”.

Prințesa și soțul său au ales și numele Philip în semn de respect pentru prințul consort Philip, în vârstă de 99 de ani, aflat în prezent în spital pentru a se odihni și a fi ținut sub observație după ce nu s-a simțit bine în ultimele zile.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow vinde pe Internet suplimente periculoase pentru gravide

Andreea Damian

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici

Tabu Tabu

Unde s-a retras cu familia Jorge și de ce surpriză neplăcută au avut parte

Tabu Tabu

Demi Lovato, primele reacții după supradoza care aproape a ucis-o

Andreea Damian

Ce s-a apucat să facă Ioana Ginghină de când stă acasă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu