Tabu
PEOPLE Slider

Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi

nume

Părinții caută adesea un nume unic, plin de semnificație și iubire pentru bebelușii lor, dar modul în care decid asupra unuia variază de la o familie la alta. De obicei, noii părinți apelează la o carte uriașă de nume.

Cu toate acestea, alții sunt fericiți că doar urmează tradiția familiei și își numesc copiii după părinți sau bunici. Celebritățile, pe de altă parte, se apleacă către abordarea avangardistă când vine vorba de numirea copiilor lor, motiv pentru care multe dintre ele au decis să rupă stereotipurile tipice.

Acesta este motivul pentru care am dori să vă prezentăm câțiva copii cu nume unice, împreună cu motivele părinților lor celebri de a-i numi într-un mod atât de extravagant, dar mereu semnificativ.

Tu Morrow

Actorul american Rob Morrow cunoscut pentru rolul său din Numb3rs și Debbon Ayer și-au numit fiica Tu. Un cuvânt familiar ți-ar putea veni în minte atunci când combini prenumele și numele: Tu Morrow de la tomorrow (în engleză înseamnă mâine). Rob Morrow a declarat într-un interviu că alegerea unui nume original a fost o tradiție de familie. Debon Ayer se pronunță ca „debonair” și înseamnă degajat. A făcut chiar o glumă despre numirea unui viitor fiu Bone, rezultând Bone Marrow (Măduva osoasă).

Apple

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au numit fiica Apple (Măr). Într-un interviu din 2004, actrița i-a dezvăluit lui Oprah Winfrey că solistul Chris Martin a venit mai întâi cu ideea. Gwyneth Paltrow s-a gândit că numele este drăguț și dulce, așa că au decis să-și numească copilul după fruct.

Coco

Fiica actorilor Courteney Cox ș Diavid Arquette se numește Coco. Actrița din Friends a declarat presei că numele este o versiune scurtată a propriului nume, Courteney Cox. La fel ca Gwyneth Paltrow și Chris Martin, Arquetele au crezut că numele le amintea de un alt fruct dulce, nuca de cocos (care în spaniolă este „coco”).

Memphis Eve

Actrița și modelul irlandez Memphis Eve este fiica lui Paul David Hewson (în caz că te întrebi, acesta este numele real al lui Bono). Solistul U2 a spus că numele fiicei sale provine de la cuvântul „Seven” (șapte), care a fost ales pentru că Eva s-a născut pe 7 iulie la 7 dimineața. Și dacă te uiți la mijlocul cuvântului, poți găsi numele, Eve.

North West

Kim Kardashian și Kanye West au decis să-și numească prima fiică North West. Părinții îi spun Nori, ca în japoneză. Cuplu a continuat tradiția și le-a oferit copiilor nume deosebite: Saint, Chicago și Psalm.

Kingston James McGregor și Zuma Nesta Rock

Copiii lui Gwen Stefani și Gavin Rossdale sunt numiți după locurile preferate ale părinților: Kingston, Jamaica, și Zuma Beach in Malibu, California.

Michael Joseph „Prince” Jackson Jr.

Michael Joseph Jackson Jr., cunoscut și sub numele de Prince, este cel mai mare fiu al regretatului Michael Jackson. Regele muzicii pop a decis să folosească un titlu regal și să-l combine cu propriul nume. Michael Jackson și-a numit apoi cel de-al doilea fiu Prince Michael Jackson al II-lea din aceleași motive. Numele fiicei sale este, de asemenea, departe de a fi normal: Paris-Michael Katherine Jackson. Numele ei este o combinație între numele tatălui și capitala franceză.

Kyd

Téa Leoni și David Duchovny și-a numit primul fiu Kyd Miller. Kyd, care e similar cu kid (copil) ar putea fi inspirat de numele unui actor faimos, Thomas Kyd.

Lea de Seine Shayk Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk au decis să-și numească fiica Lea de Seine. Supermodelul a vorbit despre numele fiicei sale și despre semnificația sa și a spus că este inspirat de numele bunicii sale din partea tatălui său, Galina. A doua parte a numelui este o referire la celebrul râu care traversează Parisul, Sena.

Bear

Bear Blu este fiul Aliciei Silverstone cu Christopher Jarecki. În timpul unui interviu, Alicia Silverstone a recunoscut că a pregătit până la 5 nume diferite, dar soțul ei, Christopher, a sugerat să aleagă între Bear și Blu. Pentru că le-a găsit pe amândouă atât de dulci, a decis să i le pună pe ambele.

Reign Aston Disick

Kourtney Kardashian și Scott Disick au decis să-și numească cel de-al treilea fiu Reign Aston. Ea a mărturisit că ar fi vrut deja să-i cheme pe primii lor copiii Reign, dar, în final, au decis să îi numească Mason și Penelope. Numele alternativ pe care îl aveau în minte a fost Rain în cazul în care copilul a fost fetiță.

Bluebell Madonna

Geri Halliwell este mama lui Bluebell Madonna. Fosta Spice Girl a explicat că numele fiicei sale a fost sugerat de propria mamă, făcând referire la floare. Pe de altă parte, Madonna este o referire atât la Fecioara Maria, cât și la celebra cântăreață pop, care este unul dintre idolii lui Geri.

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Andreea Damian

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

realitatea

În cât timp te vindeci, de fapt, de coronavirus

Andreea Damian

Greu de crezut: femeile nu sunt la fel de amuzante ca bărbaţii?

Andreea Damian

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Nike va produce încălţăminte pentru „eroii de fiecare zi”

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu