Tabu
PEOPLESlider

Ce nume special a ales Ana Baniciu pentru fiul ei

Ana Baniciu și sotul ei, Edy Kovacs, au devenit părinti pe 4 iunie. Deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie, complicațiile apărute au grăbit venirea pe lume a micuțului.

Artista și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu noi imagini cu bebelușul ei, dezvăluind totodată ce nume a ales.

Dacă până acum a arătat doar corpul și mânuțele bebelușului, de data aceasta fiica lui Mircea Baniciu a decis să publice o fotografie în care chipul fiului ei se vede parțial.

În mesajul distribuit alături de imagine, artista a dezvăluit și numele ales pentru primul ei copil. „Noi doi și Aris”, a scris ea pe Instagram, precizând astfel că pe primul ei născut a ales să-l numească Aris.

„Adorabili”, a comentat Raluka, cea care îl va boteza pe bebelușul bunei sale prietene, Ana.

Raluka a fost alături de buna ei prietenă, Ana Baniciu, după ce artista a adus pe lume primul său copil. Cele două sunt foarte bune prietene de ani buni, iar Raluka va fi nașa băiețelului pe care abia l-a născut Ana Baniciu.

La o săptămână de la naștere, Ana Baniciu a decis să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs întregul proces, dar și cum a trecut prima săptămână cu copilul acasă. Artista a dezvăluit că inițial trebuia să aibă o naștere naturală, însă venirea mai devreme pe lume a copilului i-a determinat pe medici să recomande nașterea prin cezariană.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Luciu, felicitată de sot după striptease

Noua Miss Univers este din Statele Unite. Are 28 de ani și e designer de modă

Andreea Damian

Cum recunoști dacă bijuteriile tale sunt reale sau false

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: ALEXANDRU GHENCEA, ironic fashion designer

Ciocîrlan

Cătălin Măruță, înlocuit de Adela Popescu! Motivul pentru care prezentatorul dispare de pe sticlă

Andreea Damian

Scrie un comentariu