Home > Lifestyle > Ce pacat! SARCINA cu mare risc pentru sotia Printului William

Ce pacat! SARCINA cu mare risc pentru sotia Printului William

Kate Middleton, în vârstă de 32 de ani, a anunţat luni, prin intermediul  reprezentanţii Casei Regale, că aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Prinţul  William. Se pare ca ar fi vorba de o fetita, insusi Printul Charles sugerand asta, dupa cum se pare ca va purta numele Diana in memoria regretatei sale bunici, Lady Di

.kate gravida

Gravidă în şapte săptămâni, ducesa are din nou greţuri puternice şi nu se  opreşte din vomitat, aşa cum a păţit când a fost însărcinată cu Prinţul George,  scrie Click.ro.

Deşi ar fi trebuit să participe la un eveniment miercuri la Londra, Kate a  fost obligată de medici să rămână închisă în Palatul Kensington, reşedinţa  cuplului regal. În plus, toate apariţiile ei programate săptămâna aceasta au  fost anulate, iar surse din apropierea familiei regale au povestit că, dacă îi  va fi la fel de rău, orice ieşire publică va fi interzisă.

Conform dailymail.co.uk, Kate a început să se simtă rău săptămâna trecută.  Boala ei, numită hipermeză gravidică, poate duce la stări de vomă,  deshitratare, pierdere în greutate şi o creştere a toxinelor din sânge şi urină.  Când era gravidă cu George, Kate a fost chiar internată din cauza bolii, care e  foarte periculoasă atât pentru mamă, cât şi pentru făt.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important
prințul william
Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor
ducii de sussex
Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit
prințul william
Prinţul William primeşte o recompensă de la regină după Megxit

Comenteaza acest articol

Ce pacat! SARCINA cu mare risc pentru sotia Printului William

by realitatea   1 min
0