Tabu
Image default
PEOPLE

Ce părere are Adina Halas despre viața online

Fosta vedetă de televiziune nu numai că s-a obișnuit cu noile reguli din această pandemie dar acum le și agreează. Pentru că Adina Halas, fosta colegă cu Mircea Badea și Carmen Brumă, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care își spune părerea despre viața online.
“Școala online, cursurile opționale şi munca în același sistem au şi o parte bună și anume aceea că oferă libertate de mișcare.

adina halas Departe de mine să elogiez aceaste practici la care suntem momentan forțați să subscriem sau să nu le văd și neajunsurile, mai ales când vorbim despre copii și lipsa lor de socializare, statul cu ochii în ecrane ore întregi şi multe altele, însă cu optimismul care mă caracterizează, mă încăpățânez să vad mereu partea plină a paharului. Momentan, partea plină a paharului meu este că am putut fugi cu familia câteva zile la munte, fără ca Serghei să își neglijeze programul de școală și cursurile extra. Am pus pe story mai multe despre atmosfera acestor zile. A, v-am zis că îmi place toamna mult de tot, nu? Probabil am să vă mai tot zic, darlings. Weekend minunat alături de cei dragi!”, a scris Adina.

ARTICOLE SIMILARE

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Michael Bublé, mărturisiri sfâșietoare despre lupta fiului său, bolnav de cancer

Andreea Damian

Delia a ajuns “vedeta” unui film porno pe internet! Solista e furioasă că i s-a furat imaginea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu