Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Astrele pot dicta preferințele personale, astfel că, în funcție de zodie, femeile tind spre anumite esențe și arome, unele mai fine, altele mai tari, dar întotdeauna în concordanță cu personalitatea acestora.

În continuare, îți vom povesti care este cea mai potrivită esență de parfum pentru tine, în funcție de zodia în care ești născută.

Semnele de foc: Berbec, Leu, Săgetator

Berbec: îți plac mirosurile care atrag atenția, notele puternice pe care cineva să le observe când trece pe lângă tine.

Leu: parfumurile clasice, cochete și luxoase sunt cele pe care le adori. Pune accent pe calitate și nu pe cantitate. Ai tendința de a economisi bani pentru a cumpăra singura sticlă la care visezi.

Săgetător: ești aventuroasă și globetrotter, deci adori parfumurile cu note exotice care îți amintesc de călătoriile tale.

Semnele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Taur: ai tendința să alegi mirosuri senzuale, naturale și elegante, cu note picante și lemnoase . Pentru tine, parfumul are o virtute liniștitoare și nu-ți place să-l schimbi.

Fecioară: preferi parfumurile discrete, sobre, deoarece nu îți place să atragi atenția. De asemenea, ai tendința de a purta același parfum al mamei sau al bunicii tale.

Capricorn: nu porți parfum zilnic, ci mai degrabă pentru ocazii speciale. Îți plac parfumurile sublime, simbolurile maturității și care îți reînvie amintirile din trecut.

Semne de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

Gemeni: îți plac parfumurile ușoare și florale. Pentru că trăiești cu vremurile, îți place să schimbi parfumurile des și să încerci lucruri noi.

Balanță: alegi parfumuri perfect echilibrate, deloc intruzive sau provocatoare, cu note dulci de trandafir sau miere de exemplu.

Vărsător: îți plac parfumurile care te fac să ieși în evidență din mulțime. Nu ezita să amesteci mai multe mirosuri pentru a crea un parfum unic.

Semne de apă: Rac, Scorpion și Pești

Rac: parfumurile clasice, liniștitoare sunt preferatele tale. Genul de note care te fac să vrei să te strângi în brațe.

Scorpion: ești genul de femeie al cărui parfum nu-l uiți niciodată! Îți plac notele intense care rămân pe piele mult timp.

Pești: iubești parfumurile romantice și misterioase , care te invită să evadezi sau să visezi. Notele senzuale și pline de farmec sunt cele pe care le preferi, deoarece îți pun în evidență latura seducătoare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins. Ce a rostit în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns pieptul

Andreea Damian

Confort stylish pentru păsări

realitatea

Ozana Barabancea a şocat la TV: «M-am îmbrăcat aşa ca să-mi iasă în evidenţă vaginul»

5 lucruri care dau batai de cap oricarui sofer

realitatea

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Un nou trend, mâncarea organică

realitatea

Scrie un comentariu