Tabu
Image default
PEOPLE

Ce pasiune ascunsă are cântăreața Irina Rimeș

Se știe că solista din Moldova a făcut carieră în România, unde a lansat mai multe hituri care au ajuns în topurile de specialitate. Mai mult, Irina Rimes a fost solicitată să facă parte și dintr-un proiect de televiziune iar de atunci este și mai prezența în inimile fanilor care nu știu că solistă are și ea niște pasiuni ascunse
Interpreta unor hituri că “Visele le le” sau “Nu știi tu să fii bărbat” are o mulțime de hobby-uri și pasiuni despre care nu se știu. Irina Rimes (28 de ani) face muzică bună în studioul de înregistrări cu prietenii ei și compune versuri pentru piesele ei sau ale prietenilor ei de la Quantum music unde sunt și Ana Baniciu și Raluka.

irina rimes
irina rimes

Însă atunci când are timp liber, Irina mai și gătește diverse rețele speciale pe care le face în propria bucătărie. Solistă a învățat să gătească de la mama sau bunica ei și acum știe să prepare o mulțime de rețete delicioase. O altă pasiune surpriză a solistei și vedetei de televiziune este pictatul și desenatul pentru că Irinei îi place să facă o mulțime de astfel de lucrări. Irina a scris lîngă imaginea pe care a publicat-o pe istagram “activități de carantină”. Desenele solsitei sunt superbe și puțini sunt fanii acesteia care știau de faptul că ea știe să deseneze.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

Andreea Damian

Povestea Number One Observatory Circle, noua reşedinţă a Kamalei Harris

Andreea Damian

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

Tabu Tabu

Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

Tabu Tabu

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Andreea Damian

Scrie un comentariu