Home > Slider > Ce pasiune secretă are Sorana ex ASIA și în ce ținute sexy o practică

Ce pasiune secretă are Sorana ex ASIA și în ce ținute sexy o practică

sorana

Una dintre solistele îndrăgite, care a făcut parte din cunoscuta trupă ASIA, are ca pasiune și pictura. Este vorba de Sorana Darclee Mohamad care de când este în izolare și-a redescoperit plăcerea de a se așeza în fața șevaletului și a realiza desene speciale, uneori chiar opere de artă pentru cunoscători.
Pe lângă pasiunea pentru muzică sau sport puțini știu că fosta membră a uneia dintre cele mai îndrăgite trupe care a exitat la noi, ASIA, mai are ca pasiune și pictura. Și nu o dată Sorana a vorbit despre acest hobby imprtant pentru ea, pe care la un moment dat îl practica doar când avea timp, fiind ocupată cu afacerile, muzica și concertele pe care le avea de susținut. Acum, de când se află în izolare și are mai mult timp pentru ea și pasiunile ei, vedeta are mai mult timp și pentru pictură.

sorana darclee picteaza

sorana darclee picteaza

Așa că și-a luat acuarele și pensule și a început să picteze. De multe ori se și fotografiază în față sevaletelor, câteodată extrem de sexy. “Atunci când pictez, de departe lucrul pe care îl găsesc cel mai complicat, e să-mi dau seama când am terminat tabloul. Îl întorc pentru câteva zile cu spatele, că să nu-l mai văd și apoi…îl privesc cu “ochi proaspeți”. Nu e rezolvarea, pentru că procesul asta se repetă de câteva ori bune. Oricum, pădurea începută pe Insta mai are până la primul proces. Cel mai probabil până diseară o să îmi spun pentru prima dată că e gata…cred. Abia aștept să va arăt rezultatul final ( sau semifinal, sau semi-semifinal ). Sunteți pupați”, a scris Sorana pe pagina ei de socializar

Articole asemanatoare
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
Sorana vorbeste despre divort! “Stiam ca sotul meu ma insala!”
Sorana, ex-Asia, se desparte de soţul ei ! “Răsuflu uşurată că nu am facut un copil”
Sorana – ex Asia, de nerecunoscut fara machiaj!

Comenteaza acest articol

Ce pasiune secretă are Sorana ex ASIA și în ce ținute sexy o practică

by Tabu Tabu   1 min
0