Tabu
Image default
CULTURESlider

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

Piesele de teatru par a fi retea unei saptamani pline de relaxare, distractie si cultura, toate inamagazinate pe o scena.

Saptamana spre care ne indreptam grabiti, fara pic de ezitare, se anunta a fi una speciala. O mini-vacanta in mijlocul saptamanii este modul ideal de a intra in luna Craciunului. Un cadou inainte de termen.

Luni, 28 noiembrie

Cum m-am lasat de gandit

Lumea moderna te predispune la singuratate, daca nu te lasi de gandit. Teatrul National Bucuresti pregateste scena argumentelor unei vieti fara implicarea neuronilor. „Cum m-am lasat de gandit” dupa Hannes Stein este o dovada a gandirii, ca singura caracteristica ce ne transforma in fiinte admirabile. Luni, 28 noiembrie, de la ora 18:00, la Teatrul National Bucuresti. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie1

Sarmale cu dragoste

„Sarmale cu dragoste” este o comedie romantica, in care iubirea se bucura de happy end si tine pana la adanci batraneti. Urmati mirosul dragostei intr-o piesa gustoasa servita la Teatrul Elisabeta incepand cu ora 20:00. Pretul unui bilet este de 35 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie2

Marti, 29 noiembrie

S-a furat mireasa

O reprezentare a iubirii intr-o piesa de teatru. Iubirea vine pe scena si ne povesteste despre ea. Povestea prezinta o tanara femeie dintr-o corporatie, care se afla in situatia de a alege intre viata sigura oferita de un coleg de serviciu si palpitanta viata oferita de un alpinist. Riscul contureaza povesti, impinge spre adevarata esenta a iubirii. Teatrul Metropolis gazduieste piesa „S-a furat mireasa” incepand cu ora 20:00. Pretul unui bilet este de 24,84 lei.

Apa de mina

Piesa ne plaseaza in realitatea satului postcomunist, unde mandria de agricultor sau miner, indusa tovaraseste in vechiul regim, dispare odata cu locurile de munca. Saracie, disperare, mizerie, toate ingloband ceea ce realitatea rurala incepuse sa devina. Inimi imbibate in alcool si suferinta.Teatrul ACT va propune o privire spre inceputul degradarii incepand cu ora 19:30. Pretul unui bilet la categoria I este de 40 de lei, iar cel de la categoria a IIa este 35 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie3

Miercuri, 30 noiembrie

Jurnalul lui Adam si al Evei

Inceput. Geneza. Origine. Piesa este despre tot ce inseamna „prima”: prima iubire cunoscuta vreodata, prima emotie, prima cearta, primul copil. Totul este despre inceput, despre acea „prima”. Godot Cafe Teatru, de la ora 20:00, ne initiaza in tot ceea ce inseamna inceputul. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie4

O femeie singura

Monotonia unei vieti liniare. Frica unei schimbari. Singuratate, incertitudine, teama, persoane fade, agresivitate. „O femeie singura” se joaca la Teatrul de Arta incepand cu ora 20:15. Pretul unui bilet este de 31,5 lei, iar cu reducere este de 21 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie5

Joi, 1 decembrie

Unde dai si unde crapa

Tot ceea ce este tipic romanesc adunat pe o scena. Spectacolul se anunta a fi singura piesa de treatru care garanteaza rasul. „Unde dai si unde crapa” se va juca incepand cu ora 17:00 la Music Club. Pretul unui bilet este de 25 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie6

Iarna

Spiritualitate imbracata in haine de iarna. Cu o caciula groasa pe cap, cu manusi si fular, tot ceea ce este mai spiritual in noi, dedublarea sinelui, apare intr-un peisaj de iarna. Teatrul Nottara-George Constantinescu va invita sa urmariti o alta perspectiva a realitatii, incepand cu ora 19:30.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie7

Vineri, 2 decembrie

Luminita, de la capatul tunelului

La Teatrul National Bucuesti se joaca „Luminita, de la capatul tunelului”, o comedie amara despre cinismul politic si moftangiii vremurilor noastre. Coruptia este prezentata asa cum toti ar trebui sa o percepem. Piesa isi lasa cortina la ora 20:00, iar biletele variaza intre 40 de lei si 20 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie8

Fiare

Vineri este despre politica. O piesa cu un titlu reprezentativ, in cadrul caruia termenul de „fiare” devine sinonim cu tot ceea ce realitatea politicii reda. La „Recul”, incepand cu ora 20:00, actorii fac politica, pentru ca politicienii joaca teatru. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Sambata, 3 decembrie

Clinica Sinucigasilor

Speranta nu moare, asa cum dorinta de a trai cu adevarat trebuie sa existe in fiecare dintre noi fara vreo ezitare. „Clinica sinucigasilor” ne ofera lectii demne de urmat la Teatrul „In Culise” incepand cu ora 20:00.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie9

Nastasia

Dorinta unei existente luminate este umbrita de tot ceea ce realitatea, in care Nastasia se situeaza, are de oferit.  „Nastasia” se joaca la teatrul „Masca” incepand cu ora 19:00. Pretul biletelor in Sector A este de 30/35 de lei, iar pretul biletelor Sector B este de 15/20 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie10

Duminica, 4 decembrie

Nina

”Nina sau despre fragilitatea pescarusilor impaiati” se joaca la Teatrul de Comedie incepand cu ora 19:30. Pretul unui bilet este de 33 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-saptamana-28-noiembrie-4-decembrie11

Arta

Ce reprezinta arta? Teatrul Bulandra ne invita sa privim o reprezentare a artei intr-un spectacol de arta. Piesa se joaca incepand cu ora 19:00, iar pretul unui bilet este de 35 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Pamela Anderson spune că este pregătită să aibă un copil la 54 de ani

Andreea Damian

7 alimente care te vor ajuta să ai gene lungi

Andreea Damian

TARTĂ LA NIVEL DE ARTĂ: O rețetă simplă și delicioasă care va deveni virală

Ciocîrlan

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Andreea Damian

Boala gravă de care suferă Céline Dion, de fapt

Andreea Damian

Ce se va întâmpla cu fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă, după despărțirea dintre ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu