Tabu
Image default
PEOPLE

Ce poveste specială au graviduța Roxana Blagu (ex-Trident) și prietenele ei

Fosta solistă de la Trident, care a trecut printr-o dramă după ce sfostul partener nu a mai lăsat-o să-și vadă fetița, trăiește o altă viață în care este fericită. Roxana Blagu s-a recăsătorit, a rămas insărcinată și anul acesta va deveni din nou mămică și va naște un băiețel. Însă coincidența face că și alte două prietene ale fostei soliste să fie în același timp gravide.

roxana blagu si prietenele ei garvide
roxana blagu si prietenele ei garvide

Iar toate trei sunt foarte fericite că vor naște una câte una în următoarea perioadă. Roxana alături de Anca și Ermina au realizat o ședință foto în care sunt însărcinate în ultimul semestru și îmbrăcate cam la fel și așteaptă cu nerăbdare să nască prima dintre ele. Au dat o mică petrecere în care au făcut fotografii și apoi au publicat pozele pe rețelele de socializare cu câteva texte alături.

roxana blagu si prietenele ei
roxana blagu si prietenele ei

“Cum să fim toate 3 însărcinate în același timp?! Toate 3 avem băieței! Sunt prietenele mele cele mai bune, @anca___r prietenă mea din copilărie, iar @ermina11_06 este cea cu care am pus bazele unui brand ! Au fost amandoua alături de mine MEREU, am ras, am plâns împreună, iar acum trăim fericirea adevărată tot împreună!”, a scris Roxana pe pagină ei de instagram și cei care le urmăresc au sărit imediat cu comentarii și aprecieri la imaginile cu cele trei.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Olimpia Melinte este însărcinată în cinci luni

Tabu Tabu

Motivul real pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au reîntâlnit

Tabu Tabu

Cum a fost sărbătorit Cristi Chivu la 40 de ani

Tabu Tabu

Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă

Tabu Tabu

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

Scrie un comentariu