Tabu
Image default
HEALTH

Ce presupune dieta balerina. Monica Tatoiu spune că i-a făcut rău

Dieta balerinei este o dietă hipoalergică, care garantează rezultatele urmărite, dacă este ținută ca la carte. Trebuie să știi, însă, că dacă suferi de anemie sau de alte afecțiuni cardiace, acest regim îți este interzis, dat fiind că e foarte restrictiv.

Pe ce reguli se bazeaza dieta balerina?

Dieta balerina – cum să slăbesti 1 kg în fiecare ziDieta balerina, moderat echilibrată și usor tolerată de scăderea în greutate este susținuta de un principiu care se bazeaza pe o limitare a conținutului de calorii din meniu, dar și a numărului de porții.

Toate alimentele care ar putea contribui la creșterea în greutate, cum ar fi mancarea de fast-food, mancarea cu multă sare, mancarea afumată, prăjită, cârnații, berea, dulciurile, băuturile carbogazoase sunt eliminate sau reduse cat de mult posibil din acest regim alimentar.

Accentul se pune pe consumul de fructe, legume, orez, ovăz, carnea slabă, alimente care in general furnizează suficientă energie pentru un efort fizic intens.

Pericolele dietei balerina

Și Monica Tatoiu a ținut-o în urmă cu ceva timp, regimul ajutând-o să dea jos patru kilograme în patru zile.

„Am dat jos 4 kg în 4 zile. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa – un sandviș de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!”, îi spunea aceasta lui Teo Trandafir, în urmă cu ceva timp.

Recent, afacerista a venit cu noi precizări legate de această dietă și spune că nu o recomandă pentru că deși dă rezultate, duce la crearea efectului yo-yo, adică la reacumularea rapidă a kilogramelor pierdute.

„Dieta Balerinei mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a spus Tatoiu la un post de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Top 3 ingrediente naturale benefice pentru ten si beneficiile produselor cosmetice bio

realitatea

Top 5 afecțiuni medicale care îi afectează pe milenari

Andreea Damian

Cea mai bună dietă de urmat în 2021

Andreea Damian

Cum îți poți crește imunitatea și preveni îmbolnăvirea?

Tabu Tabu

Cum ar putea gâdilirea urechii să încetinească îmbătrânirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu