Home > Vedete > Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

jojo catalina grama

Una dintre cele mai simpatice și îndrăgite actrițe de televiziune este prezentă online pe rețelele de socializare care-i poartă numele. Cătălina Grama Jojo joacă în câteva piese de teatru, însă în ultima vreme nu s-a simțit prea bine și a ținut să-și anunțe și fanii de starea ei.
Mamă și soție, Cătălina Grama Jojo nu mai este atât de activă în televiziune că pe vremuri când juca în seriale de televiziune, prezența emisiuni sau participa la reality-showuri. Cum nici filme nu se mai fac în ultima vreme actriței i-a rămas doar spectacolele de teatru, pe care deocamdată le-a amânat. Și asta pentru că de ceva timp este răcită și a scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru a află toată lumea cum se simte.

jojo cu masca

jojo cu masca

“Neață dragilor! Uite și față mea din ultimele zile, care îmi amintește de #TestoaseleNinja!! Mă gândesc să îmi schimb numele în RafaelA sau LeonardA, sau așa ceva. În altă ordine de idei, după ce am purtat-o zi și noapte am făcut alergie la ea. Și tind să cred că și ea a făcut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe această. Dacă știți vreo farmacie unde mai au măști, va rog să îmi scrieți mai jos. În zona în care locuiesc s-au terminat! Răceală mea însă e tot aici. Așa că… o să mă apuc să port eșarfe din satin sau de mătase, că bandiții, că nu știu ce altceva să fac. Zi făînă, fără masca!”, a scris vedetă care zilnic abordează subiecte interesante pe care le dezbate cu prietenii ei virtuali care vor să afle mai multe lucruri despre vedetă.

 

Articole asemanatoare
catalina-grama-jojo-are gradina
Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare
paul ipate si jojo
Ce probleme de sănătate au avut în familie Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate
catalina grama jojo
N-ai să crezi ce fobii are Cătălina Grama Jojo! De ce se teme vedeta?

Comenteaza acest articol

Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

by Tabu Tabu   1 min
0