Tabu
Image default
PEOPLE

Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

Una dintre cele mai simpatice și îndrăgite actrițe de televiziune este prezentă online pe rețelele de socializare care-i poartă numele. Cătălina Grama Jojo joacă în câteva piese de teatru, însă în ultima vreme nu s-a simțit prea bine și a ținut să-și anunțe și fanii de starea ei.
Mamă și soție, Cătălina Grama Jojo nu mai este atât de activă în televiziune că pe vremuri când juca în seriale de televiziune, prezența emisiuni sau participa la reality-showuri. Cum nici filme nu se mai fac în ultima vreme actriței i-a rămas doar spectacolele de teatru, pe care deocamdată le-a amânat. Și asta pentru că de ceva timp este răcită și a scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru a află toată lumea cum se simte.

jojo cu masca
jojo cu masca

“Neață dragilor! Uite și față mea din ultimele zile, care îmi amintește de #TestoaseleNinja!! Mă gândesc să îmi schimb numele în RafaelA sau LeonardA, sau așa ceva. În altă ordine de idei, după ce am purtat-o zi și noapte am făcut alergie la ea. Și tind să cred că și ea a făcut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe această. Dacă știți vreo farmacie unde mai au măști, va rog să îmi scrieți mai jos. În zona în care locuiesc s-au terminat! Răceală mea însă e tot aici. Așa că… o să mă apuc să port eșarfe din satin sau de mătase, că bandiții, că nu știu ce altceva să fac. Zi făînă, fără masca!”, a scris vedetă care zilnic abordează subiecte interesante pe care le dezbate cu prietenii ei virtuali care vor să afle mai multe lucruri despre vedetă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

Andreea Damian

De ce nu mai poartă Andreea Esca inele și verigheta

Tabu Tabu

Max von Sydow, actorul din Exorcistul și Urzeala Tronurilor, a murit la 90 de ani

Andreea Damian

Foto: Cum arata Pavel Bartoș când a terminat liceul

Tabu Tabu

Sosia Antoniei, vedetă într-un nou serial

Tabu Tabu

Majda Aboulumosha face prăjituri însă puțini știu că actrița a avut 100 de kilograme!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu