Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Moartea Prințesei Diana a lăsat un gol uriaș în sufletele celor care au îndrăgit-o. Dar durerea este cu atât mai mare pentru fii ei, prinții Harry și William, cu cât aceștia încearcă prin orice gest să păstreze vie memoria ei. Anul acesta se împlinesc 21 de ani de la moartea celei supranumite „Prințesa inimilor”. Iar dezvăluirile despre viața și moartea ei continuă să șocheze și acum.

În cartea sa, „A Royal Duty”, Paul Burrell, majordomul Dianei și prietenul apropiat al prințesei, a povestit un moment emoționant când prințul William i-a promis mamei sale că îi va da înapoi titlul de Alteță Regală. „Mami, nu-ți face griji, când voi fi rege ți-l voi da”, a spus acesta, potrivit Mirror. Din păcate, trei ani mai târziu, Diana a murit, prin urmare prințul William nu va putea niciodată să-i ofere înapoi titlul regal, deși e posibil ca până la urmă acesta să devină rege al Marii Britanii.

După divorțul din 1992, mama prinților William și Harry a devenit Diana, prințesă de Wales, iar protocolul cerea să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei regale, inclusiv în fața propriilor fii. Deși regina Elisabeta a II-a era de acord ca aceasta să-și păstreze titulatura de Alteță Regală, Charles nu a vrut asta și prin urmare i l-a luat.

Anul trecut, în cadrul unui documentar despre viața prințesei Diana, cei doi prinți au menționat că ultima convorbire telefonică pe care au avut-o cu mama lor, în ziua morții ei, a fost foarte scurtă. Având vârstele de 15, respectiv 12 ani, prinţii William şi Harry erau nerăbdători să se întoarcă la joacă, alături de verii lor, la Castelul Balmoral. „Dacă aș fi știut ce se va întâmpla, nu aș fi încheiat așa repede convorbirea”, a declarat Prințul William. Fratele său, Prințul Harry, spune că „va regreta toată viața cât de scurtă a fost acea ultimă convorbire” cu mama sa. ”Dacă aş fi ştiut că aceea urma să fie ultima dată când voi vorbi cu mama mea… Câte lucruri i-aş fi spus!”, a declarat prinţul Harry în documentar.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 4 august!

realitatea

Premiile BAFTA 2021. „Nomadland”, marele câștigător. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Cum se formeaza fața unui bebelus in a treia luna de sarcina (VIDEO)

Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, se pregătesc de nuntă, după aproape 3 ani de relație

Andreea Damian

David Beckham şi Sofia Vegara, reclamă sexy pentru Diet Pepsi – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu