Home > Lifestyle > Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

prințul William

Moartea Prințesei Diana a lăsat un gol uriaș în sufletele celor care au îndrăgit-o. Dar durerea este cu atât mai mare pentru fii ei, prinții Harry și William, cu cât aceștia încearcă prin orice gest să păstreze vie memoria ei. Anul acesta se împlinesc 21 de ani de la moartea celei supranumite „Prințesa inimilor”. Iar dezvăluirile despre viața și moartea ei continuă să șocheze și acum.

În cartea sa, „A Royal Duty”, Paul Burrell, majordomul Dianei și prietenul apropiat al prințesei, a povestit un moment emoționant când prințul William i-a promis mamei sale că îi va da înapoi titlul de Alteță Regală. „Mami, nu-ți face griji, când voi fi rege ți-l voi da”, a spus acesta, potrivit Mirror. Din păcate, trei ani mai târziu, Diana a murit, prin urmare prințul William nu va putea niciodată să-i ofere înapoi titlul regal, deși e posibil ca până la urmă acesta să devină rege al Marii Britanii.

După divorțul din 1992, mama prinților William și Harry a devenit Diana, prințesă de Wales, iar protocolul cerea să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei regale, inclusiv în fața propriilor fii. Deși regina Elisabeta a II-a era de acord ca aceasta să-și păstreze titulatura de Alteță Regală, Charles nu a vrut asta și prin urmare i l-a luat.

Anul trecut, în cadrul unui documentar despre viața prințesei Diana, cei doi prinți au menționat că ultima convorbire telefonică pe care au avut-o cu mama lor, în ziua morții ei, a fost foarte scurtă. Având vârstele de 15, respectiv 12 ani, prinţii William şi Harry erau nerăbdători să se întoarcă la joacă, alături de verii lor, la Castelul Balmoral. „Dacă aș fi știut ce se va întâmpla, nu aș fi încheiat așa repede convorbirea”, a declarat Prințul William. Fratele său, Prințul Harry, spune că „va regreta toată viața cât de scurtă a fost acea ultimă convorbire” cu mama sa. ”Dacă aş fi ştiut că aceea urma să fie ultima dată când voi vorbi cu mama mea… Câte lucruri i-aş fi spus!”, a declarat prinţul Harry în documentar.

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Kitty Spencer
Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei
The Crown
Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting
meghan markle
Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana
meghan markle
Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Comenteaza acest articol

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

by Andreea Damian   1 min
0