Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce rochie a purtat Alina Vidican la nunta cu Claude Senhoreti. Cadoul de lux pe care l-a primit (FOTO)

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit pe 26 august, în Miami, SUA. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Florida.

Nunta a avut loc la The Addison, în Boca Raton, o clădire istorică proiectată de arhitectul Addison Mizner în anul 1926. Invitații au fost rugați să respecte și un dress code: „black tie”, potrivit fanatik.ro. Alina Vidican a ales o rochie de tip sirenă, iar la petrecerea de nuntă a ales tot o rochie albă, cu corset, dar amplă în partea de jos.

În dimineața nunții, Alina Vidican a fost răsfățată de soțul ei cu un buchet de flori superb. Claude Senhoreti a dezvăluit pe rețelele de socializare și ce cadou de lux i-a făcut frumoasei timișorence: o mașină marca Lamborghini, de culoare albă.

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Acesta dezvăluia în urmă cu ceva timp că pasiunea pentru mașini a fost și cea care i-a unit. De altfel, s-au cunoscut chiar la deschiderea Porsche Tower din Miami. În aprilie 2021 s-au logodit. „Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a spus Claude.

Cei doi nu se află la prima căsătorie. Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea și au împreună doi copii: Alexandru și Gloria. Claude Senhoreti a divorțat în anul 2020, după șapte ani de căsătorie. Și el are doi copii: Filipe și Pedro.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum terasa casei Danei Rogoz după ce a reușit să o termine de amenajat

Tabu Tabu

Cum petrec zilele acestea în carantină Lavinia și Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Solistul Ștefan Stan va fi prima oară tată anul acesta

Tabu Tabu

Solistul Gabriel Dumitru, din nou pe mâna medicilor

Tabu Tabu

Andra și Cătălin Măruță au avut parte de o sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Intelege-ti propriile emotii, asculta-ti corpul!

realitatea

Scrie un comentariu