Home > Agenda > stiri > Ce rochie vei purta de Revelion?

Ce rochie vei purta de Revelion?

Dacă încă nu ai descoperit rochia potrivită pentru seara dintre ani, poți alege una dintre cele trei rochii din noua colecție Lenor Parfumelle a Irinei Schrotter. Fie că ești sofisticată, seducătoare sau boemă, Irina a creat o rochie care ți se potrivește și care îți va scoate în evidență personalitatea electrizantă.

 

Rochia Magnifique, cu volumetria sa arogantă și materialul luxos, este perfectă pentru o femeie sofisticată, rafinată, căreia îi place să fie în centrul atenției. Unei femme fatale, căreia îi place să se joace cu feminitatea ei și cu inimile admiratorilor, rochia Seduissante îi va veni ca o a doua piele. Cât despre visătoare și boeme, vor fi cucerite cu siguranță de rochia Subtile, cu sutele ei de volănașe diafane.

 

Irina Schrotter și-a găsit inspirația pentru aceste creații speciale în noua colecție de balsamuri de rufe Lenor Parfumelle, creată împreună cu parfumieri francezi de prestigiu, din ingrediente combinate după principiile unor rețete veritabile de parfum.

 

Astfel, Lenor Parfumelle Subtile îți va învălui hainele în parfum de iasomie, mimoză și frezie, cu o ușoară aromă de vanilie și nucă de cocos. Te vei simți în fiecare zi ca în boema și fermecătoarea Provence. Lenor Parfumelle Seduissante te va îmbrăca în parfumul florilor de ylang-ylang și tuberoză, cu note condimentate de bergamota și mandarină, desăvârșite de santal, zmeură și mosc. Iar Lenor Parfumelle Magnifique combină gardenia, mimoza, piersica, vanilia și moscul, ca să te simți ca într-o noapte pariziană strălucitoare.

 

Indiferent de rochia pe care o vei alege în cele din urmă, îți dorim să strălucești din plin de Revelion și să păstrezi parfumul acestei nopți unice ori de câte ori îți vei purta hainele preferate.


Loading...

Comenteaza acest articol

Ce rochie vei purta de Revelion?

by realitatea   1 min
0