Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței

Anul acesta, în vară, s-au împlinit 2 ani de la moartea celebrei actrițe Edith Gonzalez. După decesul acesteia, au existat numeroase zvonuri în ceea ce privește custodia fiicei sale. S-a spus că aceasta ar putea rămâne în grija partenerului de viață al vedetei, Lorenzo Lazo, a fratelui actriței, Victor, sau a tatălui ei biologic, Santiago Creel.

Constanza, fiica de 17 ani a lui Edith Gonzalez, a rămas în custodia tatălui ei biologic, Santiago Creel, potrivit presei mexicane. Adolescenta duce o viață nouă, alături de tatăl ei biologic și familia lui.

Tânăra trăiește împreună cu soția tatălui ei, Paulina Velasco, dar și cu surorile ei vitrege. Chiar în vara acestui an, politicianul a făcut publică o fotografie în care apare toată familia, iar Constanza pare foarte fericită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Quién (@quiencom)

Ultima dată când a apărut în public a fost în luna octombrie a acestui an, când a luat parte la un eveniment organizat de fundația Corazones en Movimiento, pentru a marca luna combaterii cancerului. Cu această ocazie, adolescenta a făcut niște declarații emoționante: ”Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine întotdeauna!”

Căutând să o expună cât mai puțin posibil, Edith González a încercat întotdeauna să o țină pe fiica ei Constanza departe de lumina reflectoarelor. Actrița, care și-a pierdut viața în iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, a împărtășit imagini cu fiica sa prin intermediul rețelelor de socializare cu ocazii foarte specifice și din anumite motive speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Hawaii interzice loţiunea de plajă ca să protejeze coralii

Andreea Damian

Facebook elimină reclamele înșelătoare pentru medicamentele de prevenire HIV

realitatea

La fiecare 11 secunde, o gravidă sau un nou-născut moare undeva în lume – raport ONU

Andreea Damian

Adela Popescu, amintiri din vacanțele copilăriei fără reguli

Tabu Tabu

Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Andreea Damian

Afla care au fost cele mai bune si cele mai proaste machiaje de la Oscar 2016!

realitatea

Scrie un comentariu