Home > Lifestyle > Ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa meci! Cu cine si-a petrecut noaptea!

Ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa meci! Cu cine si-a petrecut noaptea!

Dupa cele trei ore si jumatate jucate impotriva Mariei Sharapova, in finala de la Roland Garros, Simona Halep a avut nevoie de cateva ore bune de somn. Pe seara, tenismena a cinat cu Ion Tiriac, familia, dar si cu membrii staff-ului tehnic.

“Si inainte  de partida, a stat de vorba cu psihologul ei, care a incercat sa o pregateasca. A avut emotii extrem de mari, insa a reusit sa si le tina in frau neasteptat de bine. La finalul meciului nu a izbucnit in plans de suparare ca a pierdut, ci s-a descarcat emotional. Dupa premiere, Simona a petrecut mai bine de o ora si jumatate cu preparatorul fizic, dar si cu psihologul. Apoi a mers sa se odihneasca, avea mare nevoie de asta.
Pe seara a iesit la cel mai bun restaurant din Paris, unde a cinat alaturi de familie, Ion Tiriac, staff-ul tehnic si cativa prieteni. Nu a fost o petrecere, ci doar un mod de a se relaxa. Mama ei a plans mult dupa final, insa de bucurie, se simtea extrem de mandra.
Tatal tenismenei a fost foarte emotionat in clipa in care a inceput partida, si-a frecat mainile tot timpul. Uneori, cand Simona avea avantaj si trebuia sa serveasca, omul isi punea mana la ochi de emotie”, a declarat un apropiat al Simonei Halep, pentru CANCAN.ro.


Articole asemanatoare
Inspira-te din stilul Simonei Halep
Cele mai populare cautari pe Google in 2014
TANIA: Ea este mama SIMONEI HALEP! Galerie FOTO si RETETA favorita
Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa meci! Cu cine si-a petrecut noaptea!

by   1 min
0