Tabu
PEOPLESlider

Ce s-a întâmplat cu singura fiică a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent, în cadrul podcastului „un PODCAST misto By Bursucu’”, despre una dintre cele mai triste momente din viața lui.

Antrenorul de fotbal a trecut printr-o adevărată tragedie, în timpul mariajului cu prima lui soție, Mariana.

La începutul carierei sale, Laurențiu Reghecampf a cunoscut-o pe Mariana, femeia cu 10 ani mai mare decât el care l-a cucerit instant. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce au început relația amoroasă, iar la câteva luni de la nuntă Mariana a rămas însărcinată. Femeia a născut o fetiță, căreia cuplul i-a pus numele Analis. 

Din păcate, copila a murit la vârsta de un an și o lună deoarece a fost diagnosticată cu o boală cruntă: tetralogia fallot. Deși medicii au operat-o la inimă pentru a o vindeca, micuța nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și a murit la câteva ore de la intervenția chirurgicală.

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, a explicat Laurențiu Reghecampf, ieri, în podcastul lui Bursucu.

​Cinci ani mai târziu, Mariana a rămas din nou însărcinată, de această dată purtând în pântece un băiat. Este vorba despre Luca, fiul cel mare al antrenorului, care în prezent are 23 de ani. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Andreea Damian

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

Andreea Damian

Un melc a creat haos în Japonia: 12.000 de persoane afectate

Andreea Damian

Denzel Washington, Isabelle Huppert și Daniel Day-Lewis, cei mai buni actori ai secolului conform New York Times

Ciocîrlan

Amigdalită sau Covid-19: cum să diferențiem simptomele?

Andreea Damian

TREND ALERT: în vara lui 2018 se poartă pălăriile supradimensionate din paie

realitatea

Scrie un comentariu