Tabu
LIFESTYLE What's hot

Ce să NU le povesteşti prietenelor despre VOI

Chiar dacă circulă o vorbă prin popor, cum că trebuie să împărtășești totul cu prietenii cei mai buni, te sfătuim să mai păstrezi și pentru tine ceva… nu strică.

Să facem o scurtă incursiune în viața de cuplu și ce înseamnă ea. Să ne reamintim..  După cum știți, o relație este formată din 1+1=Love. Mai exact, tu, el și cam atât. Faptul că multe persoane ajung să îți invadeze spațiul și, mai ales, “ceea ce e al tău”… este o discuție aparte.

De multe ori, ești direct responsabilă, lăsând oamenii din jur să pătrundă prea mult în viața ta de cuplu. Și, când spunem oameni, ne referim la prietenele de cafea, de bârfă, chiar și prietenele vechi, de ani buni. Ce este al vostru, trebuie să rămână așa. Cum spuneam, un cuplu e format dintr-o EA și un EL.

În pat cu prietenele

Unele femei au mania de a-și povesti experiențele sexuale prietenelor, ca și cum ar vorbi despre ce au mai gătit în ultima vreme. Crezi, oare, că amicele tale nu știu deja ce înseamnă? Sau vrei doar să te lauzi cu performanțele iubitului? Ai grijă să nu devii invidiată!

Încearcă să păstrezi doar pentru voi momentele intime și nu transforma fiecare experiență într-un film rulat pe marile ecrane. Cine aude poate transmite informația mai departe… mai ales când este una atât de picantă. În concluzie: sexul rămâne în pat și atât.

Certuri & Stuff

Dacă “ai parte” de o ceartă cu iubitul tău, nu pune mâna pe telefon, în secunda doi, pentru a le povesti prietenelor “cât e el de de nenorocit”. Astăzi vă certați, mâine va împăcați.. că doar așa e dragoastea. Ce rost are să vă cunoască toată lumea problemele?

Probabil că, la un moment dat, ți-a povestit despre fostele sale iubite și diverse lucruri legate de acest aspect. Nu face dintr-o destăinuire o știre pentru prima pagină! A avut încredere în tine când și-a expus o parte din viața amoroasă și nu ar fi ideal să dai cu bâta în baltă… mai ales pentru că îl iubești. Nu?

O relație se bazează pe încredere, respect reciproc, comunicare și înțelegere (doar.. dragostea există deja). Dacă vrei ca iubirea voastră să crească și să vă meargă din ce în ce mai bine, abţine-te de la a da de veste prietenelor despre absolut fiecare moment petrecut în cuplu. O relație presupune intimitate. A treia persoană nu-și are locul în această ecuație.

ARTICOLE SIMILARE

IRINA: ce frumoasa e fiica lui DEM RADULESCU! Album FOTO

EA este FOSTA IUBITĂ a lui Velea, care l-a PĂRĂSIT de REVELION pentru un ALT ARTIST

Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Andreea Berecleanu, dezvaluiri despre noul iubit

LAVINIA, vaduva lui Adrian Pintea, s-a maritat! FOTO de la ceremonie

Ce se va intampla cu ANTENELE dupa condamnarea lui Dan Voiculescu

Scrie un comentariu