Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale și pentru ce este plătită

Alexia Eram se bucură, la doar 23 de ani, de independență financiară. Aceasta este angajată, de aproximativ trei ani, chiar la revista mamei sale, Andreea Esca, acolo unde se ocupă mai nou de partea de marketing.  

Alexia Eram a dezvăluit recent ce sumă primește lunar ca angajată la revista mamei sale. Este vorba de un salariu uriaș pentru un tânăr din România: 2.500 de euro.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo”,  a declarat Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

Alexia Eram a dat lovitura anul acesta prin participarea alături de fratele ei, Aris Melkior, la show-ul „ America Express” (Antena 1).

Cei doi ar fi fost cea mai bine remunerată echipă din competiția desfășurată în America Latină, fiecare dintre ei primind 2.500 de euro doar pentru o ediție a emisiunii.

Fiica Andreei Esca a făcut și o achiziție costisitoare după participarea laAmerica Express. Tânăra a dat nu mai puțin de 70.000 de euro pe mașina visurilor ei: un BMW M240i, pe care l-a tunat apoi după placul ei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Daniela Crudu, imagini de senzație cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei

Andreea Damian

20.000 de cristale și paiete argintii și 1000 de ore pentru rochia Louis Vuitton purtată de Léa Seydoux

Andreea Damian

Cum se întreține costumul de baie pentru a-l păstra mai mult timp

Andreea Damian

Cum și-a construit creatoarea de modă Kate Spade imperiul de 2,4 miliarde de dolari

Andreea Damian

Imaginea cu Luminița Anghel care a uimit rețelele de socializare!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu