Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Perioada aceasta de carantină, când toată lumea stă izolată în casă, i-a surprins pe Andreea Bălan și George Burcea în plin divorț, însă cei doi nu pot face demersurile necesare pentru a încheia căsnicia. Însă cunoscuta solistă, care face parte și din trupa Andre și are și o carieră în televiziune, stă acasă și face tot ce poate pentru fetele ei iar acum a luat o decizie măreață.

curtea andreei balan
curtea andreei balan

Andreea Bălan (35 de ani) este mama a două fetițe, Ella și Clara, cu care acum stă în casă și își petrece timpul liber. Și pentru că solistă are o casă mare, cu curte, acum solista a luat o decizie importantă, mai ales că vine căldura și va ieși soarele, ele pot ieși în curte să se joace și să facă diverse activități în curtea casei. Dacă până acum Andreea se juca cu fetele ei în casă, făcea filmulțe pentru blogul ei, pentru facebook, instagram sau TikTok uri și se distrau gătind, acum solista s-a mai gândit să facă ceva pentru fiicele ei. Vedeta a cumpărat straturi de gazon pe care le-a plantat în grădină și a chemat mai mulți muncitori pricepuți să facă acest lucru.

mesterii pun gazon in curtea andreei balan
mesterii pun gazon in curtea andreei balan

Solista a filmat câțiva muncitori care făceau acest lucru în propria curte, în timp ce plantau gazonul. După ce îl va planta o să instaleze mai multe jocuri pentru fetițele sale că să se joace în curte, o trambulină, o căsuța de povești și mai multe alte jocuri și jucării cu care se pot distra micuțele atunci când va fi timpul frumos afară. Andreea este o fire energetică și nu stă o clipă locului, la fel că și fiicele sale care sunt pline de energie.

ARTICOLE SIMILARE

7 expresii folosite de oameni in mod obisnuit atunci cand spun minciuni

realitatea

Familia lui Dorian Popa se va mări anul acesta

Tabu Tabu

Festivalul de la Avignon se pregătește pentru ediția din 2021

Ciocîrlan

Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai

Tabu Tabu

TOP 10 cele mai zgarcite vedete de la Hollywood

realitatea

Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Tabu Tabu

Scrie un comentariu