Tabu
PEOPLE Slider

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

selena ex candy

Fosta vedetă care multă vreme a făcut muzică de calitate și a cântat ani de zile în trupa Candu și apoi a jucat în seriale precum “Iubire ca în filme” și “Regina” s-a mutat la Londra și cântă și joacă acolo în diverse proiecte de teatru sau muzicaluri de succes.

Elena Vasilache sau Selena, din fosta trupa Candy, s-a mutat de ceva vreme în Londra unde are diferite proiecte atât în muzică dar și în teatru. Solista care are doar 34 de ani a cântat ani de zile în România cu trupa din care mai făceau parte Giulia Anghelescu și Claudia Pavel, apoi a jucat în serialele de la fostul post de televiziune Acasă, “Iubire că în filme” și “Regina”, iar apoi a decis să părăscească țara pentru noi proiecte peste hotare.

elena vasilache - selena

Acum Selena a revenit în țară pentru noi provocări muzicale despre care veți mai auzi în curând dar și pentru o ședință specială cu fotograful Ciprian Strugariu care a ieșit foarte bine. “Am mai făcut aici la Londra ceva proiecte teatrale, suntem o gașcă de actrițe românce aici la Londra, am un trio cu care câtnt. Poate o să fac mai multe dar vă anunț la timpul potrivit. Am făcut câteva fotografii, încă mai pot fi pozată”, ne-a mărturisit fosta solistă din Candy. Selena, pe numele ei adevărat Elena Vasilache.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bănică a avut un șoc când și-a văzut fiica vopsită prima oară

Tabu Tabu

Ce sexy e soacra lui Velea! Denise Iacobescu și-a sărbătorit ziua cu familia și prietenii

Tabu Tabu

Cum a fost răsfățată Mădălina Ghenea de ziua de naștere

Tabu Tabu

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Andreea Damian

Călugării belgieni lansează un site pentru a vinde “cea mai bună bere din lume”

realitatea

Scrie un comentariu