Home > Vedete > Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei

Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei

sore mihalache

Zilele acestea pline de soare solista le-a făcut fanilor săi două mărturisiri interesante. Prima a fost că Sore Mihalache s-a mutat din nou într-o nouă locuința pe care o decorează zilele acestea iar cea de-a două că este în continuare pasionată de sporturile pe apă pe care le practică din copilărie.

sore imagine din noua casa

sore imagine din noua casa

Puțini știu că fosta solistă din trupele Crazy Win și LaLa Band se mută o dată la 3-4 ani în casă nouă cu toată familia pentru că nu îi place ca ceilalți să-i invadeze teritoriul. Sau ca fanii să afle unde stă și să se trezească cu ei la ușă. Iată că acum a făcut-o din nou și le-a povestit fanilor că nu vrea să arate prea mult din noua casă. Și tot în aceste zile s-a reapucat de sporturi de apă pe care le făcea în urmă cu câțiva ani. “Tot pe mood de weekend în ultima vreme, m-am apucat intensiv de sport. Nu trece zi fără să fac tenis și mă

sore sporturi pe apa

sore sporturi pe apa

bucur că ieri m-am reîntors pe lac, la wakeboard. Mi-am adus aminte că tata a fost cel care m-a urcat, pentru prima dată, pe un wake acum 13 ani și îmi dau seama cât de important e, ca părinte, să fii un exemplu de curiozitate și curaj pentru copilul tău. Erin a fost pe barcă ieri, ne-a văzut pe amândoi părinții pe placă și, evident, a cerut și ea. Fără teamă, doar curioasă și bucuroasă. La fel a fost și cu snowboard-ul din iarnă. Voi ce sporturi faceți pe perioada verii? Wakeboard face cineva?”, a scris Sore pe pagina ei de instagram.

Articole asemanatoare
sore mihalache
Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare
Andreea-Bănică
Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice
sore in videoclip
N-ai să crezi ce a pățit Sore la cumpărături
sore
Cum îi sărbătorește Sore ziua fiicei sale și ce surprize are pentru fanii ei

Comenteaza acest articol

Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei

by Tabu Tabu   1 min
0