Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, mesaj semnat de regele Charles al III-lea

Pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, împreună cu o coroană din flori, a fost așezat un bilet, care conținea un mesaj de la Regele Charles.

Pe cardul plasat deasupra sicriului Reginei, alături de flori, scrie: „In loving and devoted memory, Charles R.” (n.r. în română – În amintirea iubirii și devotamentului).

Potrivit publicației The Mirror, Palatul Buckingham a dezvăluit că Regele a cerut ca decorul floral să conțină flori și frunze din grădinile reședinței oficiale, Palatul Buckingham și casele sale anterioare de la țară, Casa Clarence și Casa Highgrove.

Fiecare floare a fost aleasă pentru semnificația sa specială: „Rozmarin pentru aducere aminte, Mirtul, simbolul antic al unei căsnicii fericite, și tăiat dintr-o plantă care a fost cultivată dintr-o crenguță de mirt, prezentă în buchetul de mireasă al Majestății Sale în 1947 și stejarul Angliei, care simbolizează puterea iubirii.”

De asemenea, coroana conține pelargonium parfumat, trandafiri de grădină, hortensie, sedum, dalii și scabiosa, toate în nuanțe de auriu, roz și vișiniu profund, cu atingeri de alb pentru a reflecta Standardul Regal.
În conformitate cu pasiunea Regelui Charles pentru mediu, coroana de flori a fost făcută într-un mod complet durabil, într-un cuib de mușchi englezesc și ramuri de stejar, fără a folosi burete floral.

ARTICOLE SIMILARE

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Tabu Tabu

Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

Andreea Damian

Combinații sigure care te ajută să porți hainele din piele ca un star

Andreea Damian

„Pacientul din Londra” devine a doua persoană vindecată de virusul HIV

Andreea Damian

Angela Merkel a fost nevoită să-i explice unei franțuzoaice de 101 de ani că nu este soția lui Macron

realitatea

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

realitatea

Scrie un comentariu