Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce scuză a găsit Meghan Markle ca să nu dea ochii cu familia regală la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a murit vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Toată lumea s-a întrebat dacă ducesa de Sussex va participa sau nu la funeralii. Absența sa este confirmată de Palatul Buckingham și are se pare un argument bine întemeiat, scrie presa de peste Ocean.

Meghan Markle nu va putea participa la înmormântarea prințului Philip, programată sâmbătă pe 17 aprilie. Dacă protocolul a fost stabilit de mult timp, lista celor prezenți nu era încă definitivă și toată lumea avea ochii ațintiți asupra Californiei. Pentru că dacă prezența prințului Harry la înmormântarea bunicului său este pusă la îndoială, cea a soției sale era mult mai puțin probabilă.

„Harry va face tot posibilul pentru a se întoarce în Regatul Unit și a se reuni cu familia sa”, a declarat pentru Daily Mail o sursă apropiată de Palatul Buckingham. „El nu dorește altceva decât să fie acolo pentru familia sa, și mai ales pentru bunica sa, în această perioadă cumplită.” În ceea ce o privește pe ducesa de Sussex, însărcinată cu al doilea copil și a cărei naștere este programată pentru începutul verii, ea a așteptat sfatul medicilor pentru a ști dacă poate călători în siguranță. După cum a confirmat AFP sâmbătă, 10 aprilie, răspunsul este nu și prin urmare, prințul Harry va călători singur în Anglia.

Trebuie spus că Meghan Markle nu mai este deloc binevenită de la interviul pe care ea și Harry l-au acordat lui Oprah Winfrey pe 7 martie. În emisiunea difuzată de canalul american CBS, cuplul făcuse niște dezvăluiri incendiare despre familia regală britanică. Meghan Markle, în special, a mărturisit că ar fi cerut, în zadar, ajutor psihologic atunci când a avut gânduri suicidare sau că au fost făcute observații rasiste despre culoarea pielii fiului ei nenăscut, Archie. Interviul a fost difuzat în timp ce prințul Philip era internat în spital.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile suferă mai des de migrene decât bărbații

Andreea Damian

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

realitatea

Abilitățile ciorilor din Noua Caledonie de a folosi un automat cu mâncare “redefinește inteligența”

realitatea

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite

Andreea Damian

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

Scrie un comentariu