Tabu
HEALTH Slider

Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar de must

must

Consumul moderat de must menţine sănătatea vaselor de sânge. Potrivit cardiologilor, mustul obţinut din strugurii roşii conţine resveratrol, un antioxidant care luptă cu bolile de inimă.

Mustul obţinut din struguri negri conţine cantităţi importante de vitamina A, B1, B2 şi minerale. Toate aceste elemente stimulează sistemul nervos, energizează organismul şi contribuie la sănătatea vaselor de sânge. Sucul de struguri roşii este bogat în resveratrol, un antioxidant important, care protejează vasele de sânge împotriva inflamaţiilor, creşte toleranţa la glucoză şi împiedică instalarea afecţiunilor cardiace. În plus, datorită polifenolilor, consumul de must din struguri negri previne formarea cheagurilor de sânge.

Potrivit nutriţioniştilor, mustul are şi proprietăţi purificatoare, diuretice şi depurative, fiind recomandat în special persoanelor care suferă de constipaţie şi balonare.

De asemenea, mustul de struguri energizează și hidratează organismul. Deși este bogat în calorii, mustul nu contribuie la îngrășare, deoarece, în același timp, are proprietatea de a echilibra apetitul și a reduce senzația de foame. Totodată, datorită conținutului mare de vitamine și minerale, mustul ajută la ameliorarea stării de astenie, des întâlnită în perioada rece a anului.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace

Andreea Damian

Noul trailer Grey’s Anatomy îți taie respirația. VIDEO

Andreea Damian

Codin Maticiuc a fost îmblânzit de un copil

Tabu Tabu

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 1)

realitatea

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau

Andreea Damian

Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei

Andreea Damian

1 comentariu

Amelia 11 September 2018 at 16:19

Este senzational mustul! Are intradevar multe vitamine! Imi aduce mereu aminte de copilarie:D

Răspunde

Scrie un comentariu