Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu Cabral după ce s-a retras de la TV. Soția sa a făcut un anunț surprinzător

Andreea Ibacka a făcut primele declarații despre concediul prelungit al soţului ei, după ce Cabral a decis, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, să se retragă temporar din televiziune.

Recent, soţia sa a dar de înțeles că este posibil ca acesta să revină!

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

La rândul ei, şi Andreea Ibacka a revenit pe micul ecran: „Am început recent un alt proiect TV, Happy Cafe, pe Happy Channel, de luni până vineri, unde vă aștept cu subiecte foarte interesante, mai ales pentru noi, femeile. M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%. Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles”.

Prezentatoarea TV a mărturisit că are parte de mult ajutor din parte soțului ei atunci când vine vorba despre copii, Cabral fiind cel care care are grijă de Namiko și Tiago cât timp ea se află la filmările pentru emisiunea Happy Cafe.

ARTICOLE SIMILARE

Garderoba de bază a femeilor trecute de 50 de ani

Andreea Damian

Relația periculoasă dintre diabet și Covid-19

Andreea Damian

Ce pasiune ascunsă are cântăreața Irina Rimeș

Tabu Tabu

Jennifer Lawrence a născut primul ei copil

Andreea Damian

Rujul Hermès, un masterclass în luxul sustenabil

Andreea Damian

Fiica lui Bruce Lee, furioasă pentru modul în care e caricaturizat tatăl ei în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Scrie un comentariu