Tabu
Image default
HEALTH

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă bei 4 căni de ceai în fiecare zi

Consumul de ceai te poate ajuta să reduci grăsimea de pe abdomen, să-ți îmbunătățești memoria și oferă pielii o strălucire sănătoasă. În timp ce mulți oameni preferă să își înceapă ziua cu o ceașcă fierbinte de cafea, consumul anumitor ceaiuri bogate în cofeină ar putea avea un efect și mai bun.

Chiar dacă ești o persoană care consumă cafeaua, consumul zilnic de ceai are atât de multe beneficii pentru sănătate, încât ai putea lua în considerare să te răzgândești.

  1. Poate reduce riscul de diabet.

Aproximativ 1 din 10 adulți din SUA au diabet și tot mai mulți copii și adolescenți dezvoltă, de asemenea, această boală. Această afecțiune nu este ușor de tratat, dar poți face multe pentru a o preveni. Consumul a 4 sau mai multe căni de ceai pe zi poate reduce riscul de a dezvolta diabet.

  1. Piele mai frumoasă.

Deoarece consumul de ceai te poate împiedica să dezvolți diabet, poate ajuta, de asemenea, să ții la distanță unele afecțiuni dermatologice. Diabetul poate afecta pielea în multe moduri diferite, inclusiv infecții bacteriene și mâncărime. Deși consumul oricărui tip de ceai este bun pentru organismul tău, ceaiul verde poate fi deosebit de benefic pentru pielea ta. Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice și s-a dovedit că tratează eficient acneea și pielea grasă.

  1. Poate ajuta părul să crească mai repede.

În timp ce folosirea șamponului și a balsamului potrivite te pot ajuta cu siguranță să obții părul visat, consumul zilnic de ceai ar putea fi la fel de util. Deoarece ceaiul reduce riscul de a dezvolta diabet, s-ar putea să te ajute să-ți menții părul sănătos și strălucitor. Când diabetul afectează vasele de sânge, corpul nu poate transporta în mod corespunzător nutrienții esențiali către foliculii de păr, care la rândul lor pot afecta creșterea părului.

  1. S-ar putea să-ți facă unghiile mai puternice.

Există multe remedii de casă care te pot ajuta să obții unghii frumoase, cum ar fi aplicarea de castraveți sau spălarea lor cu o lămâie, dar să bei ceai este cel mai simplu și delicios mod de a-ți îngriji unghiile. Dacă vrei ca unghiile tale să arate perfect, încearcă ceaiul de coada-calului. Pe lângă faptul că este o băutură sănătoasă fără cofeină, s-a dovedit că îți face unghiile mai puternice și mai puțin casante.

ARTICOLE SIMILARE

Amnezia după naștere. Iată de ce este un lucru bun pentru tine și copilul tău

Andreea Damian

Grupa sanguină care prezintă cel mai mare risc de AVC precoce

Andreea Damian

Ți-e greu să te dai jos din pat dimineața? Poate fi semnul unei boli serioase

Andreea Damian

Cum sunt alinate durerile la un cabinet de kinetoterapie

realitatea

Cercetătorii au dezvoltat folia de plastic cu autocurățare care respinge bacteriile

Andreea Damian

Mici bucurii cu Cipi Stevia Zero Calorii!

realitatea

Scrie un comentariu