Tabu
PEOPLESlider

Ce secrete de dietă are Valentina Pelinel. A ajuns la greutatea ideală

Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, deși a trecut prin două nașteri. Vedeta în vârstă de 40 de ani susține că a ajuns la greutatea ideală și mulți se întreabă care este secretul său.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că are 65 de kilograme, aceasta fiind greutatea ideală pentru ea, dat fiind că acum se simte cel mai bine. Desigur, face eforturi pentru o asemenea siluetă. Merge zilnic la sală, iar în ultima perioadă a început să fie mai atentă la alimentație pentru că și-a dorit să ajungă la greutatea ideală pentru ea.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.

Valentina Pelinel a povestit că a rămas cu aproximativ trei kilograme în plus după nașterea fetițelor, pe care a reușit să le dea jos în timp, în aproximativ un an de zile.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”, a mai povestit Valentina.

ARTICOLE SIMILARE

Adrian Minune se retrage din muzică: „Nu mai vreau să cânt”. Averea fabuloasă strânsă de artist

Andreea Damian

Cum a reușit Vali Vijelie să aibă stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood

Andreea Damian

Laura Bretan și-a aniversat majoratul în Chicago

Tabu Tabu

„Squid Game” va continua cu sezonul 2. Anunțul Netflix

Andreea Damian

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă? Anunțul neașteptat al artistului

Andreea Damian

Cum arată casa în care locuiește Liviu Vârciu cu familia lui. Vila de lux e dotată cu buncăr și o sală de cinema cu 8 locuri

Andreea Damian

Scrie un comentariu