Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce secrete de dietă are Valentina Pelinel. A ajuns la greutatea ideală

Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, deși a trecut prin două nașteri. Vedeta în vârstă de 40 de ani susține că a ajuns la greutatea ideală și mulți se întreabă care este secretul său.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că are 65 de kilograme, aceasta fiind greutatea ideală pentru ea, dat fiind că acum se simte cel mai bine. Desigur, face eforturi pentru o asemenea siluetă. Merge zilnic la sală, iar în ultima perioadă a început să fie mai atentă la alimentație pentru că și-a dorit să ajungă la greutatea ideală pentru ea.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.

Valentina Pelinel a povestit că a rămas cu aproximativ trei kilograme în plus după nașterea fetițelor, pe care a reușit să le dea jos în timp, în aproximativ un an de zile.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”, a mai povestit Valentina.

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Vântur, în mijlocul unui scandal imens. Salman Khan are din nou probleme cu poliția

Andreea Damian

Vacanțe de explorare, exotice și periculoase: de ce femeile preferă să călătorească singure

Andreea Damian

Selly a împlinit 19 ani! Cum a petrecut cel mai cunoscut vlogger?

Tabu Tabu

Europa va interzice becurile cu halogen de la 1 septembrie

realitatea

Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas (FOTO)

Andreea Damian

Roxen nu renunta la acuzațiile împotriva fostului iubit

Tabu Tabu

Scrie un comentariu