Home > Vedete > Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

lora sexy in bali

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi a profitat de pauză de concerte care este în acest moment în Romnaia și și-a luat o vacanță departe de lumea dezlănțuită. Așa că Lora, pe numele ei adevărat Laura Petrescu, a fugit tocmai în Bali pentru a se relaxa alături de iubit și prieteni.

lora si elefantul

lora si elefantul

După ultimele luni care au fost grele pentru solistă care și-a pierdut mama din cauza cancerului, această a decis că este momentul pentru o schimbare. Lora a profitat de faptul că toată lumea a luat o vacanță forțată de la concerte și a plecat departe că să se relaxeze. Astfel că solistă a ajuns în Bali, alaturui de iubitul impresar Ionuț Ghenu, de unde publică imagini sexy cu ea și face live-uri pe rețelele de socializare. Imaginile publicate din locurile exotice îi bucură pe fanii artistei care îi comentează fotografiile și se bucură alături de ea.

lora si ionut ghenu s-au pozat cu elefantul

lora si ionut ghenu s-au pozat cu elefantul

Cele mai apreciate au fost cele în care vedetă noastră se joacă și pozează alături de un elefant și este fericită în preajma acestuia. Nici imaginile de la plajă sau din piscină nu au lipsit, căci solistă a făcut câteva sesiuni de live chiar din apă călduță în care s-a bălăcit. Vedetă apare în imagini îmbrăcată extrem de sumar, de la costume de baie minuscule la fustițe și pantaloni scurți care se potrivesc cu diverse tricouri mulate. În cel mai recent videoclip a arătat fanilor ei imagini cu niște maimuțe simpatice care se joacă. Unele au și pui ceea ce pe solosta a distrat-o. Peisajele și aerul curat au făcut-o să se relaxeze pe solistă și, poate, de ce nu, să se întoarcă însărcinată din această superbă vacanță exotică

Articole asemanatoare
lora petrescu in vacanta la plaja
Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară
lora face sport
Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta
lora face sport
Lora și iubitul ei blocați după vacanță din Bali
Ilinca Vandici, Lora si Ruby, dorite in cea mai tare prezentare de moda a verii

Comenteaza acest articol

Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

by Tabu Tabu   1 min
0