Tabu
PEOPLE Slider

Ce solistă s-a măritat pe timp de coronavirus

navi

Trăim vremuri ciudate și interesante în același timp, o perioada în care toată lumea ar trebui să stea acasă și să se protejeze de Corona Virus. Însă pentru unii dintre noi viață merge mai departe și unii aleg să se căsătorească pentru a fi împreună cu soțul ei în aceste vremuri de restriște.

navi si familia
navi si familia

Navi, pe numele sau de scenă Alexandra Ivan, solistă și compozitoare pentru Eurovision dar și alte concursuri muzicale a făcut pasul cel mare în această perioada de Corona Virus. Tânăra a devenit doamna Andrei Grigore și au făcut pasul cu măștile de protecție pe față. Alături nu au avut prea multe persone, însă sunt fericiți că după ani de relație au hotărât să-și unească destinele că să poată trăi în cuplu cu persoană iubita.

navi s-a casatorit cu iubitul ei
navi s-a casatorit cu iubitul ei

Tânăra a publicat pe rețelele lor de socializare câteva imagini de la cununia civilă și au scris “dragoste în perioada corona virusului”. Dacă tânăra Navi este solsita și compozitoare, lucrând pentru diverși artiști care au participat la Eurovision și chiar a lucrat multă vreme în pressa, despre soțul ei va putem spune că este și el un artist, însă fotograf. Un fotograf care realizează imagini superbe, el fiind cel care și-a imortalizat iubita, acum soție, în diverse imagini superbe. El i-a realizat lui Navi câteva seturi de fotografii folosite de-a lungul timpului. Și nu numai pentru Navi a realizat fotografii.

ARTICOLE SIMILARE

Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă

Tabu Tabu

Alimentele fermentate sunt cele mai importante pentru sănătate. 5 alegeri înțelepte

Andreea Damian

Jonathan Van Ness devine „prima femeie ne-feminină” de pe coperta Cosmopolitan UK, după 35 de ani

realitatea

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Andreea Damian

De ce merită să aștepți și să consumi dovleacul de toamnă – iarna

realitatea

E greu să trăim fără smartphone? Peste jumătate dintre tineri suferă de technoference – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu