Home > Slider > Ce solistă s-a măritat pe timp de coronavirus

Ce solistă s-a măritat pe timp de coronavirus

navi

Trăim vremuri ciudate și interesante în același timp, o perioada în care toată lumea ar trebui să stea acasă și să se protejeze de Corona Virus. Însă pentru unii dintre noi viață merge mai departe și unii aleg să se căsătorească pentru a fi împreună cu soțul ei în aceste vremuri de restriște.

navi si familia

navi si familia

Navi, pe numele sau de scenă Alexandra Ivan, solistă și compozitoare pentru Eurovision dar și alte concursuri muzicale a făcut pasul cel mare în această perioada de Corona Virus. Tânăra a devenit doamna Andrei Grigore și au făcut pasul cu măștile de protecție pe față. Alături nu au avut prea multe persone, însă sunt fericiți că după ani de relație au hotărât să-și unească destinele că să poată trăi în cuplu cu persoană iubita.

navi s-a casatorit cu iubitul ei

navi s-a casatorit cu iubitul ei

Tânăra a publicat pe rețelele lor de socializare câteva imagini de la cununia civilă și au scris “dragoste în perioada corona virusului”. Dacă tânăra Navi este solsita și compozitoare, lucrând pentru diverși artiști care au participat la Eurovision și chiar a lucrat multă vreme în pressa, despre soțul ei va putem spune că este și el un artist, însă fotograf. Un fotograf care realizează imagini superbe, el fiind cel care și-a imortalizat iubita, acum soție, în diverse imagini superbe. El i-a realizat lui Navi câteva seturi de fotografii folosite de-a lungul timpului. Și nu numai pentru Navi a realizat fotografii.


Comenteaza acest articol

Ce solistă s-a măritat pe timp de coronavirus

by Tabu Tabu   1 min
0