Home > Vedete > Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

dana-rogoz

Fosta Abramburica și actrița de seriale de teatru și seriale de televiziune a devenit mama și acum este femeie responsabilă. De aceea, de când toată lumea stă acasă, Dana Rogoz se joacă cu fiul ei Vlăduț și a povestit pe rețelele de socializace ce soluții a găsit pentru a petrece timpul în familie dar și pentru a ajută alți copii.
Dana Rogoz (34 de ani) are mai multe soluții pentru părinții ai căror copii se plictisesc acasă în această perioada când trebuie să stea în familie izolați. De exemplu, într-un live, actrița a mărturisit că de la ora 16.00 pe o rețea de socializare va citi povești pentru cei care se uită și chiar și fiului ei.

 

dana rogoz si fiul ei

dana rogoz si fiul ei

“Până acum am tot vorbit despre ce activități putem face cu copiii acasă. Acum e rândul nostru 😉 Când vrem să luăm o pauză scurtă, chiar și nu mai mult de 5 – 10 minute, să ne relaxăm și să scădem nivelul anxietății care atinge cote limita zilele acestea, putem încerca face yoga. Sigur, aceste tutoriale video au fost filmate acum câteva săptămâni, când “țară nu ardea, iar baba nu se pieptăna”….aaa… cremuia. Dar mă gândesc și că ar putea să ne fie utile acum, fiindcă exercițiile yoga țintesc inclusiv un anumit tip de echilibru interior (pe care îl căutăm cu disperare acum).”, Această era una dintre alte mesaje ale Danei care a făcut live și din camera fiului ei și acesta își prezența camera și fiecare loc din ea. Cu toate acestea, actrița a povestit că nu este gata camera fiului ei și că mai are de făcut multe la ea.


Comenteaza acest articol

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

by Tabu Tabu   1 min
0