Tabu
Slider What's hot

Ce soție frumoasă își ia Maradona. Rocio Oliva e fotbalistă și are doar 28 de ani

maradona

Bat clopote de nuntă pentru fostul fotbalist Diego Maradona. Legenda fotbalului mondial se va căsători cu iubita sa, Rocio Oliva, în vârstă de 28 de ani. Dar vârsta nu pare să-l deranjeze pe argentinian, care la cei 58 de ani ai săi se pregătește să își ia a doua soție, cu trei decenii mai tânără. „Butoiașul Atomic” a mai fost căsătorit cu Claudia Villafañe, între anii 1984 și 2003, cu care are și două fete.

Potrivit revistei Gente, Maradona a cerut-o de nevastă pe sportivă la petrecerea ei aniversară. I-a făcut cadou, cu acest prilej, un superb inel cu diamante, lăsându-i cu gura căscată pe toți cei 50 de invitați la reședința cuplului din Los Berros, aproape de Bella Vista, Argentina.

„Aceasta este ultima mea aniversare în calitate de femeie necăsătorită. Sunt foarte fericită și vreau să împărtășesc cu voi această bucurie. Azi mi-am pus o dorință: să trăiesc cu Maradoa în liniște și fericire”, a mărturisit Rocio Oliva, care a evoluat pentru echipa de fotbal River Plate, din Buenos Aires.

Viitori soți se vor muta curând în Belarus, într-o supervilă de 20 de milioane de dolari, cu șapte camere, două piscine încălzite, aeroport privat, parc și 11 angajați.

Diego Maradona și Rocio Oliva formează un cuplu din 2012. În februarie 2014, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi s-au logodit la Roma, în cadrul unei petreceri simandicoase, organizată la un hotel de lux.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs: Femei Memorabile!

realitatea

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Povestea CIUDATA a lui Octavian Belu si a fiicei sale Iolanda, MODEL controversat!

Scrie un comentariu