Home > beauty > Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

Frumusetea se afla in ochii privitorului”, dar uneori privitorul suntem noi, iar subiectul suntem tot noi, iar oglinda serveste ca mijloc de analiza, de cele mai multe ori negativa. Ce reprezinta azi frumusetea? Fara oglinzi strambe si cu ochelarii necesari privim ceea ce e frumos, azi.

Conform unui studiu recent realizat de Allure, in care au fost chestionati 2000 de barbati si femei, frumusetea de azi este usor diferita de ce stiam. Se pare ca femeile inca sunt ingrijorate de forma corpului. Mai exact, 73% dintre femeile chestionate au declarat ca vor un corp cu forme pline, insa atunci cand au fost intrebate daca si-ar modifica soldurile, 85% dintre ele au vrut sa fie mai mici.

Un lucru e cert, imbatranirea nu este acceptata – 93% dintre femei au declarat ca exista o presiune mai mare decat inainte din partea societatii ca femeile sa arate mai tinere.

Cand a fost vorba de atractivitate, femeile caucaziene au pierdut in fata celor de culoare la nivel de incredere in propriul sex-appeal. Cele afro-americane au de trei ori mai multa incredere ca sunt atragatoare decat femeile caucaziene.

Conform rezultatelor, barbatii cred ca femeile sunt cele mai frumoase la varsta de 28 de ani.

Atat barbatii, cat si femeile au spus ca partea corpului pe care ar modifica-o este abdomenul (35% dintre respondenti).

Cand e vorba de greutate, 86% dintre barbati si 97% dintre femei au declarat ca vor sa slabesca.

Un posterior mai… evident, nu vor doar cateva femei (11%), ci si barbatii (22%), care au declarat ca daca ar putea face o modificare la nivelul posteriorului, l-ar mari.

Cand a fost vorba de culoarea parului, atat femeile cat si barbatii chestionati au declarat ca brunetele si blondele sunt frumoase, sexy si elegante. Insa, brunetele au fost descrise ca fiind mai inteligente si de incredere.

Cand a fost vorba de atractia sexuala, femeile au votat chipul, forma corpului, zambetul, ochii si inaltimea ca fiind calitatile de top ale unui barbat atragator. Barbatii au avut o alta lista si o alta ordine a preferintelor cand a fost vorba de femei: chip, forma corpului, sani, zambet si posterior.

Idealul feminin se pare ca ar fi Angelina Jolie – atat femeile (12%) cat si barbatii (9%) au fost de acord cu acest lucru.

Tu ce crezi ca reprezinta frumusetea?

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
studiu
Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?
Abilitățile ciorilor din Noua Caledonie de a folosi un automat cu mâncare “redefinește inteligența”
corp
Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

by   1 min
0