Tabu
Image default
PEOPLE

Ce spune Bartoș despre faptul că Smiley va fi tată

Îndrăgitul actor de la teatrul Odeon și prezentator de televiziune este nu numai prieten foarte bun cu Smiley, dar este și finul acestuia, căci fiica sa Sofia a fost nășită de prietenul lui. Iată că Pavel Bartoș a făcut primele declarații despre sarcina Ginei Pistol și despre faptul că ar putea să le fie nas.
În ultima vreme au apărut zvonuri că Gina Pistol ar fi însărcinată, însă nu a confirmat nimeni acest lucru. Însă zilele trecute au apărut și primele fotografii cu vedeta însărcinată în timp ce mergea cu Smiley – Tiberiu Andrei Maria la un spital de specialitate.

smiley-gina-pistolIar Pavel Bartoș a oferit și primele detalii despre cei doi viitori părinți. “Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucură pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște. Nu cred că voi fi nasul copilului lor, deși el a nășit-o pe fiica mea. Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv că eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașîi pe care îi merită”, a mărturisit Pavel Bartoș.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

realitatea

Delia și Smiley au ajuns în topurile intenaționale

Tabu Tabu

Gina Pistol, accident în sarcină!

Tabu Tabu

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Tabu Tabu

Taylor Swift si dragostea pentru pisici

realitatea

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu