Tabu
Image default
PEOPLE

Familia Fodor , dezvăluiri neașteptate despre vacanța în Grecia

Încă doi oameni de televiziune și muzică se află zilele acestea în Grecia. Este vorba de fostul solist al trupei Krypton, actor și vedetă de televiziune, alături de soția sa Irina, reporter și ea, dar care are propriul blog, unde a scris despre vacanță în Grecia de anul acesta unde sunt noi reguli.

“Înainte de vacanța asta, am trecut prin toate stările. Ca și celelalte vacanțe făcute pe barcă, o mare parte din cheltuieli erau achitate din ianuarie, căci așa se procedează atunci când antamezi genul ăsta de vacanță. Bine, poți să închiriezi și mai din scurt, dar cred că mai cresc costurile. Mă rog, când în martie ne-au lovit pandemia și starea de urgență, aproape că îmi luasem gândul de la a mai călca peste hotare, dar și de la banii dați deja. Până în ultimul moment am așteptat ca să plătim ultima tranșă de bani pentru excursia la care visasem toți, tot anul. Așadar, ne-am luat până la urmă inima în dinți și am plecat. 3 bărci pline de prieteni, asta însemnând

razvan fodor si irina
razvan fodor si irina

aproape 30 de cetățeni, că noi așa plecăm, cu gașca extinsă. Ne-am făcut asigurări medicale de călătorie, am completat declarația de trecere prin Bulgaria și Doamne-ajută! Din România până în Volos am mers cu mașinile. E un traseu de vreo 10 ore, dar cu multe povești și câteva opriri rapide, trece timpul cât ai clipi. Din fericire, nu am întâmpinat nici un obstacol pe drum, dimpotrivă, a fost foarte liber și am trecut repede de vămi, și fără să tragă nici unul dintre noi bățul ăla scurt cu testare de Covid la graniță. Bine, noi am plecat pe 26 iunie, și nu părea că sunt prea mulți turiști dornici de aventură în perioada aia. În portul din Volos, Alex, skipperul nostru ne-a condus la bărci, ne-a făcut instructajul și apoi ne-am apucat să ne aducem bagajele. După aceea am făcut cumpărături cu de-ale gurii pentru o săptămână și ne-am pornit la drum”, a scris Irina, însă restul articolului îl găsiți pe blogul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Alexandra Dinu, dezvăluiri picante despre viața amoroasă

Andreea Damian

A fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Astăzi nimeni nu o poate recunoaşte

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Andreea Bănică dublă aniversare la mare

Tabu Tabu

Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Andreea Damian

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Germania FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu