Home > Lifestyle > Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

regina

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit vineri seara cu regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Multă lume s-a întrebat despre ce au vorbit cei doi la întâlnire. Însuși șeful de la Casa Albă a elucidat misterul în timpul emisiunii „Good Morning Britain”, moderată de Piers Morgan.

Trump a rămas impresionat de Regină, scrie The Daily Express, despre care crede că e o „femeie fantastică”. „The Queen is fantastic. She’s a fantastic woman, so much energy and smart and sharp. She was amazing. Such a wonderful lady and so beautiful” (Regina e fantastică. E o femeie fantastică, are multă energie și inteligență și eleganță. A fost minunată. O doamnă atât de minunată și de frumoasă), a mărturisit președintele Statelor Unite.

Apoi a dezvăluit că primul cuvânt pe care suverana de 92 de ani i l-a adresat în șoaptă a fost „Welcome!” (trad. din engleză Bun venit!). „Welcome. Just welcome. Just very elegant. And very beautiful. It was really something special” (Bun venit. Doar bun venit. Un bun venit foarte elegant. Și foarte frumos. A fost într-adevăr ceva foarte special), a răspuns Donald Trump la întrebarea lui Piers Morgan.

Regina a stat de vorbă cu preşedintele Trump şi Prima Doamnă în timp ce avioanele zburau pe deasupra. Trump şi regina au mai discutat şi în timp ce se îndreptau spre intrarea în castel, Prima Doamnă mergând puţin în spatele lor. La ceai au vorbit despre politică, în special despre Brexit, mai scrie The Daily Express.

Articole asemanatoare
Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei
regina
Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
Donald Trump
Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

by Andreea Damian   1 min
1