Home > Lifestyle > Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

regina

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit vineri seara cu regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Multă lume s-a întrebat despre ce au vorbit cei doi la întâlnire. Însuși șeful de la Casa Albă a elucidat misterul în timpul emisiunii „Good Morning Britain”, moderată de Piers Morgan.

Trump a rămas impresionat de Regină, scrie The Daily Express, despre care crede că e o „femeie fantastică”. „The Queen is fantastic. She’s a fantastic woman, so much energy and smart and sharp. She was amazing. Such a wonderful lady and so beautiful” (Regina e fantastică. E o femeie fantastică, are multă energie și inteligență și eleganță. A fost minunată. O doamnă atât de minunată și de frumoasă), a mărturisit președintele Statelor Unite.

Apoi a dezvăluit că primul cuvânt pe care suverana de 92 de ani i l-a adresat în șoaptă a fost „Welcome!” (trad. din engleză Bun venit!). „Welcome. Just welcome. Just very elegant. And very beautiful. It was really something special” (Bun venit. Doar bun venit. Un bun venit foarte elegant. Și foarte frumos. A fost într-adevăr ceva foarte special), a răspuns Donald Trump la întrebarea lui Piers Morgan.

Regina a stat de vorbă cu preşedintele Trump şi Prima Doamnă în timp ce avioanele zburau pe deasupra. Trump şi regina au mai discutat şi în timp ce se îndreptau spre intrarea în castel, Prima Doamnă mergând puţin în spatele lor. La ceai au vorbit despre politică, în special despre Brexit, mai scrie The Daily Express.

Articole asemanatoare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a deține șase recorduri mondiale
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat
Regina
Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

by Andreea Damian   1 min
1