Tabu
PEOPLE Slider

Ce staruri s-au infectat cu coronavirus

coronavirus

Statutul de vedete nu-i protejează pe actori de coronavirus. Primele staruri diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus au fost actorii Tom Hanks și Rita Wilson. Cele două vedete au luat Covid-19 în timpul șederii în Australia, unde starul din Forrest Gump filmează o producție despre viața lui Elvis Presley.

O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu COVID 2019. Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus.

Actorul Idris Elba a anunțat că luni că are coronavirus. Și vedeta din Game Of Thrones Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma efectuării testului. Actorul norvegian a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează.

Daniel Dae Kim

Cea mai recentă victimă a coronavirusului din rândul celebrităților este actorul Daniel Dae Kim. Starul din serialele Lost și Hawaii Five-0 a anunțat că a fost testat pozitiv și s-a autoizolat la domiciliu.

Cele mai multe vedete infectate sunt din domeniul sportului. În SUA, au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus baschetbaliștii Rudy Gobert și Donovan Mithell. În urma acestui fapt, NBA a suspendat restul sezonului. În Europa, au fost depistați cu Covid-9 fotbalistul Daniele Rugani, jucător la Juventus și al naționalei Italiei, și Timo Hubers, fotbalist al clubului Hannover 96 din Germania.

Și managerul clubului britanic Arsenal, Mikel Arteta, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, în aceeași situație aflându-se și Callum Hudson- Odoi, jucător la Chelsea.

ARTICOLE SIMILARE

Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus

Tabu Tabu

Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

Andreea Damian

Antonia și Giulia au ieșit din izolare la soare cu noile silicoane

Tabu Tabu

Anamaria Georgescu, care cântă piesa “Ochii tăi”, a devenit mamă

Tabu Tabu

Flavia Mihășan mai slabă decât era înainte să rămână insăcinată

Tabu Tabu

Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu