Home > Slider > Ce staruri s-au infectat cu coronavirus

Ce staruri s-au infectat cu coronavirus

coronavirus

Statutul de vedete nu-i protejează pe actori de coronavirus. Primele staruri diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus au fost actorii Tom Hanks și Rita Wilson. Cele două vedete au luat Covid-19 în timpul șederii în Australia, unde starul din Forrest Gump filmează o producție despre viața lui Elvis Presley.

O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu COVID 2019. Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus.

Actorul Idris Elba a anunțat că luni că are coronavirus. Și vedeta din Game Of Thrones Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma efectuării testului. Actorul norvegian a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează.

Daniel Dae Kim

Cea mai recentă victimă a coronavirusului din rândul celebrităților este actorul Daniel Dae Kim. Starul din serialele Lost și Hawaii Five-0 a anunțat că a fost testat pozitiv și s-a autoizolat la domiciliu.

Cele mai multe vedete infectate sunt din domeniul sportului. În SUA, au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus baschetbaliștii Rudy Gobert și Donovan Mithell. În urma acestui fapt, NBA a suspendat restul sezonului. În Europa, au fost depistați cu Covid-9 fotbalistul Daniele Rugani, jucător la Juventus și al naționalei Italiei, și Timo Hubers, fotbalist al clubului Hannover 96 din Germania.

Și managerul clubului britanic Arsenal, Mikel Arteta, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, în aceeași situație aflându-se și Callum Hudson- Odoi, jucător la Chelsea.

Articole asemanatoare
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
coronavirus
Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

1 Response

  1. Pingback : Stirile zilei - Stiri de ultima ora

Comenteaza acest articol

Ce staruri s-au infectat cu coronavirus

by Andreea Damian   1 min
1