Tabu
BEAUTYSlider

Ce stiu profesionistii in infrumusetare si noi nu? Cum au ajuns la acest statut?

Cine sunt profesionistii in infrumusetare?

Informatiile pe care le putem obtine astazi prin intermediul internetului sunt de nepretuit! Trebuie doar sa stim ce cautam, ce vrem si cum sa selectam informatiile gasite aici.

E usor sa ii cauti pe cei mai buni din domeniu. In felul acesta gasim autori si surse demne de incredere. Cand citesc despre fashion, dar mai ales despre frumusete si nutritie imi place sa caut teorii de la profesionisti. Cum cautam? Trebuie sa stim cum sa apreciem sursa. O persoana sau o personalitate demna de increderea noastra trebuie sa aiba studii in domeniu; cursuri, facultate, doctorat, practica. Cineva ale carui munca si rezultate sunt vizibile, deci pot fi cautate, verificate si dovedite. Acestia sunt profesionistii.

Spre exemplu, una din cele mai cunoscute personalitati in domeniul sanatate si nutritie este Dr. Oz (Mehmet Cengiz Öz). El este medic specialist in cardiologie, deci informatiile pe care le detine si felul in care intelege si explica importanta nutritiei pentru sanatate il fac un profesionist.

Avem profesionisti cunoscuti la un search distanta

Este cunoscut faptul ca Anglia, mai precis Londra, Scolile si Academiile londoneze de fashion si cosmetica reprezinta trendsettere care influenteaza la nivel mondial. Totodata, sunt primele in topul institutiilor de specializare in cele doua domenii, aici invata, se formeaza si se pregatesc profesionalisti. Internetul ne ajuta sa ajungem in timp real la tot ce e nou in fashion, in frumusete, adica in nutritie, in cosmetica, ingrijire corporala. Tot ce trebuie sa stim pentru un life style sanatos in general!

Sam McKnight este un hairstylist cunoscut pentru faptul ca a coafat si s-a ingrijit de look-ul unor personalitati precum printesa Diana, Kate Moss si Lady Gaga. Putem gasi pe YouTube diferite clipuri in care profesionalistul explica cum se fac diferite coafuri, cum se obtin anumite tinute si nuante ale parului, pune la dispozitie sfaturi pentru un par sanatos. Totul gratuit! Desigur, ca un adevarat profesionist, Sam detine site-ul www.sammcknight.com unde isi prezinta deschis munca si impartaseste cunostintele pe care el le are cu cititorii sai.

Dr. Sam Bunting este astazi cel mai popular profesionist englez in domeniul cosmeticii. Sam Bunting este specializata in dermatologie. Este o sursa de incredere daca dorim sa aflam mai multe despre tenul nostru si despre ce efect au produsele de ingrijire corporala si infrumusetare pe care le folosim zilnic asupra pielii noatre. Review-urile despre munca ei suna asa : ‘She’s widely considered to be the beauty insider’s best-kept secret.’; ’Best dermatologist in London’.

Asteptam de la voi numele celor pe care ii apreciati in domeniul fashion si frumusete (in comments)

ARTICOLE SIMILARE

Povestea din biblioteca: Matusa Julia si condeierul, Mario Vargas Llosas

realitatea

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Andreea Damian

Matei Stratan a dat-o uitării pe Mădălina Ghenea. Cine e noua iubită a afaceristului

Andreea Damian

Efectele „benefice” ale epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

A fost aleasă Miss Universe 2023: cine este cea mai frumoasă femeie din lume 

Andreea Damian

Scandal la Festivalul de Film de la Veneția! Motivul pentru care Harry Styles l-a scuipat pe Chris Pine

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu