Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce studii are, de fapt, Delia? Puțini fani știau acest amănunt din viața artistei

Delia Matache este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Vedeta este foarte apreciată de public, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru stilul ei inconfundabil.

Artista se laudă cu mii de fani în întreaga lume, dar puțini știu ce studii are ea, de fapt. Delia a pus mereu învățătura pe primul loc. Aceasta a terminat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București. Apoi a luat lecții de pian, iar în particular a făcut și lecții de flaut, timp de cinci ani, până ce s-a perfecționat.

După absolvirea liceului, Delia Matache a mers mai departe pe calea muzicii. Frumoasa jurată de la iUmor a intrat Universitatea Națională de Muzică din București, instituție în care a învățat și mai mult depsre marea ei pasiune, muzica.

Delia se bucură de un mare succes în România, iar în ultimii ani a devenit una dintre cele mai bune artiste din țara noastră. Pentru un singur concert ea cere între 15.000 și 19.000 de euro. Pe lângă această sumă, ea are nevoie și de bilet de avion, dar și cazare și masă pe care organizatorul trebuie să o ofere ei și staff-ului său.

ARTICOLE SIMILARE

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Protecţia solară reduce producţia de vitamina D? Descoperirea care îi contrazice pe medici

Andreea Damian

10 probleme de frumusețe pe care le rezolvi cu ulei de ricin

Andreea Damian

Alimente care iti sunt aliat cand tii dieta!

realitatea

A dat vestea cea mare! Va deveni mămică a doua oară

Andreea Damian

Scrie un comentariu