Tabu
Image default
PEOPLE

Ce supriză i-a făcut Mihai Trăistariu fratelui său

Se știe că ani de zile solistul care a participat la Eurovison și a fost pe podium cu piesa “Tornero” nu a vorbit cu fratele său pictor. Însă acum cei doi sunt buni prieteni iar Mihai Trăistariu i-a făcut acestuia o surpriză iar apoi a povestit pe rețelele de socializare despre ce a fost vorba.
“Știți ce-am făcut în seara asta, da? L-am adus pe frate-miu, pictorul Vasile Trăistariu, la mare ! De la Piatra Neamț. L-am cazat în Mamaia Nord, într-unul din apartamentele mele de la malul mării, i-am umplut frigiderul cu tot ce are nevoie, i-am dat bani de buzunar și i-am zis :

mihai traistariu si fratele lui” Stai cât vrei ! Plimbă-te ! Odihnește-te ! Pictează marea ! ” P. S. : Pe ceilalți frați îi aștept vara viitoare. Cu familiile lor. La plajă, mare, soare, parcul de distracții. Păi … de ce să mai plătească hoteluri dacă au un frate … cu 8 case ?!?”, a povestit solistul. După cum v-am povestit deja, cântărețul a dat un teren unui antreprenor care i-a dat la schimb șase garsoniere și un apartament cu două camere. Iar pentru a le mobila a făcut un credit de peste un miliard de lei. Și apoi a scos apartamentele la închiriat pentru turiștii care au venit la mare în vacanță.

ARTICOLE SIMILARE

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Andreea Damian

Laura Cosoi, în costum de baie, la 5 luni de când a născut. Cum arată actrița

Andreea Damian

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Andreea Damian

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Andreea Damian

Cu ce se ocupă acum Doinița Oancea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu