Tabu
PEOPLE

Ce supriză i-a făcut Mihai Trăistariu fratelui său

mihai-traistariu

Se știe că ani de zile solistul care a participat la Eurovison și a fost pe podium cu piesa “Tornero” nu a vorbit cu fratele său pictor. Însă acum cei doi sunt buni prieteni iar Mihai Trăistariu i-a făcut acestuia o surpriză iar apoi a povestit pe rețelele de socializare despre ce a fost vorba.
“Știți ce-am făcut în seara asta, da? L-am adus pe frate-miu, pictorul Vasile Trăistariu, la mare ! De la Piatra Neamț. L-am cazat în Mamaia Nord, într-unul din apartamentele mele de la malul mării, i-am umplut frigiderul cu tot ce are nevoie, i-am dat bani de buzunar și i-am zis :

mihai traistariu si fratele lui” Stai cât vrei ! Plimbă-te ! Odihnește-te ! Pictează marea ! ” P. S. : Pe ceilalți frați îi aștept vara viitoare. Cu familiile lor. La plajă, mare, soare, parcul de distracții. Păi … de ce să mai plătească hoteluri dacă au un frate … cu 8 case ?!?”, a povestit solistul. După cum v-am povestit deja, cântărețul a dat un teren unui antreprenor care i-a dat la schimb șase garsoniere și un apartament cu două camere. Iar pentru a le mobila a făcut un credit de peste un miliard de lei. Și apoi a scos apartamentele la închiriat pentru turiștii care au venit la mare în vacanță.

ARTICOLE SIMILARE

Mila Kunis, acuzată de sexism. Gluma actriței a stârnit controverse în mediul virtual

Andreea Damian

Partenere de nunta pentru MIKE si DAVE – interviu Anna Kendrick

realitatea

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”

realitatea

Prinţul Albert de Monaco a fost diagnosticat cu COVID-19

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu