Tabu
Image default
PEOPLE

Ce supriză i-a făcut Mihai Trăistariu fratelui său

Se știe că ani de zile solistul care a participat la Eurovison și a fost pe podium cu piesa “Tornero” nu a vorbit cu fratele său pictor. Însă acum cei doi sunt buni prieteni iar Mihai Trăistariu i-a făcut acestuia o surpriză iar apoi a povestit pe rețelele de socializare despre ce a fost vorba.
“Știți ce-am făcut în seara asta, da? L-am adus pe frate-miu, pictorul Vasile Trăistariu, la mare ! De la Piatra Neamț. L-am cazat în Mamaia Nord, într-unul din apartamentele mele de la malul mării, i-am umplut frigiderul cu tot ce are nevoie, i-am dat bani de buzunar și i-am zis :

mihai traistariu si fratele lui” Stai cât vrei ! Plimbă-te ! Odihnește-te ! Pictează marea ! ” P. S. : Pe ceilalți frați îi aștept vara viitoare. Cu familiile lor. La plajă, mare, soare, parcul de distracții. Păi … de ce să mai plătească hoteluri dacă au un frate … cu 8 case ?!?”, a povestit solistul. După cum v-am povestit deja, cântărețul a dat un teren unui antreprenor care i-a dat la schimb șase garsoniere și un apartament cu două camere. Iar pentru a le mobila a făcut un credit de peste un miliard de lei. Și apoi a scos apartamentele la închiriat pentru turiștii care au venit la mare în vacanță.

ARTICOLE SIMILARE

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

Tabu Tabu

La ce facultate vrea să meargă Selly și ce note a luat la Bac

Tabu Tabu

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

realitatea

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

Andreea Damian

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

Tabu Tabu

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Andreea Damian

Scrie un comentariu