Tabu
PEOPLE Slider

Feli Donose, surpriză fabuloasă! Se căsătorește

feli

Îndrăgita solistă care a participat la un show de talente unde s-a făcut remarcată datorită vocii ei și-a făcut o familie frumoasă. Feli Donose a devenit mama unei fetițe simpatice iar partenerul ei de viață și tatăl fetiței i-a făcut o surpriză neaspteptata și a cerut-o de nevastă.

După ce și-a găsit partenerul perfect, alături de care are și o fetiță, pe nume Nora Luna, Feli a anunțat acum că urmează să mearga și în fața altarului si a preotuului, după ce a fost cerută în căsătorie de cel care de acum în colo îi va fi partener de viata.

feli si familia ei
feli si familia ei

După doi ani de când a devenit mama unei fetițe, Feli i-a spus „DA” bărbatului cu care are o relație frumoasă de mai mulți ani și care i-a îndeplinit bucuria de a fi mamă.

Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viață cu ține e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea că doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta. Când îmi spui “nevastă” mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Misiunea NASA de exploatare a lunii lui Jupiter, cu un pas mai aproape de lansare

Andreea Damian

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Andreea Damian

Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

Andreea Damian

Alertă medicală! Sindrom inflamator grav depistat la copiii cu coronavirus

Andreea Damian

Fostii șefi France Télécom condamnați la închisoare pentru sinuciderile celor 35 de angajați

Dora Constantinovici

Provocarea Keke a strâns sute de clipuri video cu oameni care dansează pe lângă mașinile pornite

realitatea

Scrie un comentariu