Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce surpriză i-a făcut Cătălina Grama Jojo fiicei Zora

Simpactica actriță, cântăreață și vedetă de televiziune este fericită că are o fetiță de câțiva anișori cu personalitate. Este vorba de Zora, fiica Cătălinei Grama Jojo și a lui Paul Ipate, care a debutat ca model la o prezentare de modă și și-a ales singură rochia. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare legat de acest lucru.

catalina jojo grama si fiica ei zora
“Când @clararotescu i-a propus prima oară Zorei să prezinte una dintre rochițele ei în prezentarea de anul trecut, Zora a zis “Da” din toată inima. Anul asta a întrebat-o doar dacă vrea să poarte o rochiță albă sau una leopard. Zori a ales leopard. Singură. Eu aș fi pariat că va alege rochița albă, dar fetița mea mă surprinde în fiecare zi, chiar dacă are numai 3 ani și 9 luni. Aseară am defilat împreună în prezentarea colecției pentru primăvară vara 2021 a Clarei, la @casavlasia într-un peisaj de film. Deși era emoționată la început și nu a vrut să între pe “scenă”, apoi Zora s-a acomodat perfect cu atmosfera.

paul ipate si zoraBa chiar a vrut să prezinte și ea în picioarele goale atunci când a văzut că eu sunt desculță. Mi-a zis “mami, ești o leopardă!!:)))” și a chicotit fermecător. A pășit fără pic de emoție, în față tuturor colegilor și prietenilor mei și a zâmbit tot timpul, chiar dacă era cea mai mică fetiță din prezentare. Clară e magică. Are un fel aparte de a lucra cu copiii și de a-i face să înțeleagă cât de importantă e prezența lor la defilare. Magică e și nouă ei colecție, de o feminitate și gingășie greu de descris în cuvinte. Că de obicei, Clară a făcut o poezie de prezentare iar noi am fost versurile… V-am lăsat aici câteva imagini că să înțelegeți și mai bine atmosfera de poveste creată. În stories aveți și defilarea captată de o parte dintre prietenele mele.😊Băieții au stat pe margine, în primul rând și ne-au încurajat. Achim ne-a trimis pupici iar @paulipate era cel mai mândru tătic de pe planetă!”, a scris Cătălina Grama Jojo pe paginile ei de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

Marcia Cross, despre cancerul ei: „A fost unul dintre cele mai mari cadouri pe care le-am putut avea”

Andreea Damian

Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

realitatea

Fructul ideal pentru arderea grăsimilor de pe abdomen

Andreea Damian

Recenzie: Prietena mea genială la final, tu cine ești, Lila sau Lenu?

Dora Constantinovici

Riscul uriaș pe care îl prezintă copiii concepuți prin fertilizare in vitro

Andreea Damian

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

Scrie un comentariu