Tabu
Image default
PEOPLE

Ce surpriză le-a făcut Cristi Chivu fetelor lui

Fostul fotbalist aflat în Italia cu familia lui s-a întors acasă cu o mare surpriză pentru Adelina, soția sa și fetele lor, Anastasia și Natalia. Cristi Chivu le-a adus un cățeluș care a devenit mascota familiei și deși face ceva prostioare prin casă după cum se vede și pe rețelele de socializare, este iubit mult de familia Chivu.

catelul e spalat de cristi chivu
catelul e spalat de cristi chivu

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, se poate declara un tată mândru și norocos, dar și un soț fericit și împlinit. Cristi Chivu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Elisei din 2008 și au impreună două fete, pe nume Anastasia și Natalia, în vârstă de 10 ani și, respectiv, 11 ani care s-au transformat în două frumoase domnișoare.

catelul familiei chivu
catelul familiei chivu

Ele au devent “mamele” cadoului și l-au facut pe cățel imediat mascota familiei care a primit si un nume, iar fetele l-au boteazat imediat Lia, fiind fetiță. Iar micuța a început imediat să facă prostioare prin casă, să muște și să le tragă pe fete de păr sau să alerge prin casă. Un lucru îi place sigur și anume să fie spălat și curățat, iar acest lucru se vede din live-urile făcute de cei doi soți pe rețelele de socializare. Familia este fericită că acum au un cățeluș în familia lor și că toată lumea este mulțumită.

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Brumă, secretele unei relații de lungă durată. Cum a rezistat 21 de ani alături de Mircea Badea

Andreea Damian

Gigi Hadid a dezvăluit numele unic al fetiței sale

Andreea Damian

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Andreea Damian

Galerie FOTO cu BIANCA, INNA si alte vedete pe plaja

realitatea

Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani

Andreea Damian

TOP 10 celebrităţi surprinse în ipostaze neobişnuite

realitatea

Scrie un comentariu