Tabu
PEOPLE

Ce surpriză le-a făcut Cristi Chivu fetelor lui

adelina-chivu si cristi chivu

Fostul fotbalist aflat în Italia cu familia lui s-a întors acasă cu o mare surpriză pentru Adelina, soția sa și fetele lor, Anastasia și Natalia. Cristi Chivu le-a adus un cățeluș care a devenit mascota familiei și deși face ceva prostioare prin casă după cum se vede și pe rețelele de socializare, este iubit mult de familia Chivu.

catelul e spalat de cristi chivu
catelul e spalat de cristi chivu

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, se poate declara un tată mândru și norocos, dar și un soț fericit și împlinit. Cristi Chivu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Elisei din 2008 și au impreună două fete, pe nume Anastasia și Natalia, în vârstă de 10 ani și, respectiv, 11 ani care s-au transformat în două frumoase domnișoare.

catelul familiei chivu
catelul familiei chivu

Ele au devent “mamele” cadoului și l-au facut pe cățel imediat mascota familiei care a primit si un nume, iar fetele l-au boteazat imediat Lia, fiind fetiță. Iar micuța a început imediat să facă prostioare prin casă, să muște și să le tragă pe fete de păr sau să alerge prin casă. Un lucru îi place sigur și anume să fie spălat și curățat, iar acest lucru se vede din live-urile făcute de cei doi soți pe rețelele de socializare. Familia este fericită că acum au un cățeluș în familia lor și că toată lumea este mulțumită.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă dramă pentru Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA

Tabu Tabu

Mihaela Tatu: “M-am operat de fibrom uterin!”

realitatea

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

Andreea Damian

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

Tabu Tabu

Cele mai frumoase nunți de celebrități ale anului 2018

Andreea Damian

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Andreea Damian

Scrie un comentariu