Tabu
Image default
FASHION

Ce tip de sutien să porți sub diferite ținute

Găsirea unui sutien potrivit pentru ținuta ta este un pas important în crearea unui look uimitor. Din fericire, există multe opțiuni disponibile, potrivite pentru a fi purtate sub diferite haine. Cu toate acestea, este și ușor să te pierzi în toată această varietate.

 1. Sutien pentru tricou

Astfel de sutiene pot fi fără cusături sau au cusături abia vizibile. Poartă-l sub topuri, cum ar fi tricourile, pentru a obține un aspect neted. Te poți juca cu culorile, dar cea de bază este într-o nuanță nud, care se potrivește perfect cu cămășile mai deschise.

 1. Sutien fără bretele

Un sutien fără bretele îți poate oferi un suport bun pentru piept, precum și confort. Se lipește strâns de piele, astfel încât să nu-ți faci griji că va aluneca în jos. Un sutien fără bretele este o alegere bună pentru articolele vestimentare fără umeri, cum ar fi rochiile fără bretele sau topurile cu bretele spaghetti.

 1. Sutien convertibil

Un sutien convertibil are mai multe bretele care pot fi purtate în moduri diferite sau pot fi îndepărtate complet. Un astfel de sutien poate fi transformat pentru a se potrivi sub multe ținute. Poartă-l sub rochii cu un singur umăr sau chiar articole de îmbrăcăminte fără spate.

 1. Sutien cu adâncime în U

În timp ce cupele unui sutien clasic sunt drepte, cupele unui sutien cu adâncime în U sunt înclinate, lăsând mai mult spațiu pentru pielea goală. De asemenea, curelele sale stau mai late pe umeri. În total, acest sutien vă ajută să vă ridicați sânii, să creați un aspect rotunjit și să vă ofere un sprijin decent. Poartă-l cu haine care au decolteuri adânci, cum ar fi topuri și rochii cu decolteu în V.

 1. Sutien lipicios

Un sutien cu lipire este de obicei realizat din silicon, dar există și unele variante care sunt făcute din spumă. Deoarece nu are bretele, este perfect pentru topuri și rochii pe un umăr sau fără spate.

 1. Sutien cu cupă balconette

Astfel de sutien oferă un sprijin bun și ajută la crearea unei forme înălțate. Cupele sale au o tăietură joasă, ceea ce înseamnă că vor acoperi doar jumătate din sânii tăi. Este perfect pentru articole vestimentare cu decolteuri mai late și mai joase. Dacă vrei să te joci cu aspectul tău, îl poți purta și sub o cămașă transparentă.

 1. Sutien bralette din dantelă

Este un sutien fără fire, necăptușit. Arată foarte feminin și vine în multe culori și modele. Pentru a crea un aspect jucăuș și îndrăzneț, combină-l cu o cămașă transparentă.

 1. Sutien raserback

Acest sutien are un punct unit la spate. Unele dintre modele pot avea, de asemenea, un J-clip sau curele încrucișate detașabile. Sunt grozave pentru antrenamente. Purtați un sutien cu spate crop sub hainele sport, cu maiouri cu spate, maiouri crop.

 1. Demi sutien

Un demi sutien are cupe poziționate jos și acoperă părți mai mici ale sânilor tăi, lăsând partea superioară în mare parte expusă. De obicei, cupele au și perne mici căptușite care vă ajută să vă ridicați bustul și să vă creați un decolteu atrăgător. Poartă-l cu topuri cu decolteu scăzut sau cu cămăși transparente.

 1. Sutien cu cupă plină

Un sutien cu cupă întreagă oferă suport și acoperire maximă pentru piept. Este potrivită în special pentru femeile cu bust mare. Poartă-l sub orice ținută care arată mai puțin pielea.

 1. Sutien push-up

Datorită căptușelii din cupe, un sutien push-up este perfect pentru a crea o formă atrăgătoare a bustului și un aspect de decolteu mărit. Poartă-l sub topuri decoltate și care îți permit să îți dezvălui partea superioară a pieptului.

 1. Sutien de netezire

Sutienul de netezire este proiectat pentru a netezi un volum de grăsime la spate și pentru a crea o siluetă uniformă. Acest lucru îl face perfect pentru topuri și rochii.

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: moda care se intoarce

realitatea

Designerii militează pentru o planetă verde

realitatea

Căciuli de cazac multicolore sau look de mănăstire

realitatea

Lindsay Lohan for Fornarina, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Ce tendințe de primăvară/vară 2021 să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Emporio Armani Underwear, în Debenhams România

realitatea

Scrie un comentariu