Tabu
Image default
PEOPLE

Ce transformare pentru Cleopatra Stratan! Cum arată adolescenta azi?

cleopatra stratan
cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, care acum are 17 ani, a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu piesa “Ghiță”, ce s-a auzit în multe țări din Japonia până în Spania și Mexic. Din anul 2008, tănăra are are și propria papușă, iar în anul 2009 e inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Artista care s-a născut în Republica Moldova deține nu mai puțin de șase recorduri internaționale – cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

cleopatra stratan sexy
cleopatra stratan

Acum Cleopatra s-a maturizat şi a devenit una dintre cele mai frumoase soliste de la noi, deşi este încă o adolescentă. După ce l-a tot așteptat pe „Ghiță” la portiță, a intrat în Cartea Recordurilor și a lansat piese de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan a lansat acum o nouă melodie, „La ușa mea”, compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Olivia Addams și Alex Parker. La această piesă solista a filmat şi un videoclip în care apare foarte schimbată şi e de nerecunoscut. Cu un decor ce te duce cu gândul la perioada anilor ’90, videoclipul piesei „La ușa mea“, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care își pune în evidență latura  încrezătoare și care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

cleopatra-stratan si tatal ei, pavel stratan
cleopatra-stratan si tatal ei, pavel stratan

„Piesa «La ușa mea» vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La ușa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, mărturisește Cleopatra.

ARTICOLE SIMILARE

18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Andreea Damian

Ce a făcut Dan Helciug alături de familia sa departe de București

Tabu Tabu

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt

Andreea Damian

„Like a Prayer” a Madonnei, piesa care a înfuriat Vaticanul, a împlinit 30 de ani

Andreea Damian

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Tabu Tabu

2 comentarii

Ce transformare pentru Cleopatra Stratan! Cum arată adolescenta azi? – Stiri 13 February 2020 at 9:16

[…] Citește continuarea pe tabu.ro. […]

Răspunde
Ce transformare pentru Cleopatra Stratan! Cum arată adolescenta azi? | Cele mai noi stiri din Prahova 13 February 2020 at 21:16

[…] Citește continuarea pe tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu